Dincolo de harta

 • Tvr 1 Dincolo de harta la Tvr 1

  Dincolo de harta

  Dincolo de harta » Vineri, 19 ianuarie 2018, 02:20

  45 minute, color romana documentar

  Recomanda Dincolo de harta

  "Dincolo de harta" este o emisiune de calatorie de tip Discovery si si-a castigat un public numeros, devenind rapid lider de piata, indiferent de ora si ziua la care a fost programata.

  O dovada a calitatii deosebite a acestui program sunt cele 12 premii nationale si internationale pe care "Dincolo de harta" le-a obtinut in doi ani de existenta. Trei premii APTR, dintre care si unul pentru imagine, premii internationale in Polonia sau Serbia, mai multe premii nationale si 6 nominalizari consfintite prin 4 premii la ultimul festival de la Slatioara, reprezinta elemente in plus pentru continuarea acestui proiect de televiziune. Un total de 12 premii in doi ani de existenta a acestei emisiuni reprezinta cel mai bogat palmares al unei emisiuni de televiziune produsa de SRTV.

  "Dincolo de harta" adaposteste cele mai inedite subiecte. De pilda, s-a mai auzit despre schiturile de calugari din muntii de dincolo de Olanesti, pe inaltimi. Putini au fost insa curiosi sa filmeze dincolo de ele, unde exista munti necalcati si miracole ale naturii accesibile numai adevaratilor temerari, dar si fanilor emisiunii "Dincolo de harta". Se povesteste despre rezistenta din munti impotriva comunismului, dar sunt o multime de eroi anonimi care isi tin istoria ascunsa in suflet, se vorbeste de motii din muntii Apuseni, sau despre locurile din Romania in care taranii isi pastreaza portul si obiceiurile de care noi nici nu stim ca mai exista.

  "Dincolo de harta" vine sa dezvaluie toate aceste adevaruri ascunse in nisipul timpului. In plus, "Dincolo de harta" incearca sa arate demnitatea si spiritul de invingator al romanului simplu, a carui poveste de viata poate reprezenta de foarte multe ori cel mai de succes roman, sau cel mai bun scenariu de film.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dincolo de harta
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Dincolo de harta

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail