Destinatie finala 5

 • Pro Tv Destinatie finala 5 la Pro Tv - difuzare sâmbătă, 24 martie

  Destinatie finala 5

  Destinatie finala 5 » Sambata, 24 martie 2018, 22:45

  (Final Destination 5) 92 minute, color engleza horror

  Recomanda Destinatie finala 5

  Moartea este dezlănţuită de premoniţia unui om care îşi salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbuşeşte. Însă aceşti nefericiţi nu ar fi trebuit să scape cu viaţă ş intră într-o cursă cumplită împotriva timpului.

  In al cincilea film din seria horror de succes, Moartea se dovedeste a fi, inca o data, vanatorul suprem, haituind un grup de prieteni care se lupta sa scape de urmarirea ei nemiloasa.

  De data aceasta, succesiunea evenimentelor fatale se dezlantuie in momentul in care un grup de colegi de birou pleaca intr-un team building de doua zile. In timp ce autobuzul inchiriat isi croieste drumul spre locul de vacanta, ei traverseaza un imens pod suspendat, care leaga malurile unui rau ale carui ape involburate se pravalesc la vale, la 160 m sub pod.

  Dar destinele lor sunt aparent pecetluite in momentul in care podul se rupe in doua chiar sub ochii lor. Sam, personajul care a prevestit accidentul, incearca disperat o cale sa-i salveze. Si reuseste... Sau cel putin asa crede el.

  Insa, exact ca in primele patru filme, acesti nefericiti nu ar fi trebuit sa scape cu viata si intr-o cursa cumplita impotriva timpului, supravietuitorii incearca cu disperare sa gaseasca o cale de a sfida planurile mortii. Si inca o data, se dovedeste ca indiferent unde incearca sa fuga, indiferent unde s-ar ascunde... Moartea nu poate fi pacalita.

  Regizorul Steven Quale declara: "In filmele anterioare din seria , moartea lor e inevitabila, singura intrebare fiind: "cum vor muri ?" In filmul asta, am adaugat o intorsatura de situatie: cativa dintre ei e posibil sa supravietuiasca."

  Citeste descrierea pe scurt pentru Destinatie finala 5
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Destinatie finala 5

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii