De neoprit

 • Pro Tv De neoprit la Pro Tv

  De neoprit

  De neoprit » Luni, 19 decembrie 2016, 20:30

  (Unstoppable) 99 minute, color engleza film de actiune

  Recomanda De neoprit

  Inspirată dintr-o poveste reală, drama "Unstoppable" relatează modul în care o companie de cale ferată se străduieşte să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraş extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanţe toxice şi combustibil lichid, se desprinde în mod accidental de locomotivă şi goneşte în cea mai mare viteză spre un oraş din vecinătate, fără ca vreun om să aibă control asupra ei

  Castigatorul premiului Oscar, Denzel Washington si Chris Pine fac echipa cu maestrul Tony Scott in acest non-stop thriller.

  O locomotiva masiva fara mecanic, supranumita "Bestia" si incarcata cu substante toxice foarte periculoase, circula liber si in viteza printre orase, distrugand tot ce ii sta in cale.

  Un inginer veteran (Washington) si un conductor la inceputul carierei (Pine), aflati la bordul unui alt tren, pun la cale un plan incredibil pentru a incerca sa o opreasca - si pentru a preveni un dezastru intr-o zona intens populata.

  Citeste descrierea pe scurt pentru De neoprit
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la De neoprit

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail