Daredevil

 • Film + Daredevil la Film + - difuzare sâmbătă, 21 iulie

  Daredevil

  Daredevil » Sambata, 21 iulie 2018, 17:55

  103 minute, color titrat engleza film de aventuri

  Recomanda Daredevil

  Trăieşte într-o noapte eternă, dar pentru el întunericul abundă de sunete, mirosuri, gusturi şi senzaţii pe care ceilalţi nu le pot percepe. Deşi avocatulMurdock e orb, celălalte patru simţuri ale sale sunt mai ascuţite decât ale oamenilor obişnuiţi

  Stan Lee si Bill Everett au creat seria de benzi desenate "Daredevil: The Man Without Fear" (Daredevil - Omul Fara Frica) in 1964. Spre deosebire de celelalte personaje create pana atunci la Marvel Comics, care sufera diverse mutatii genetice ca umare a unor expuneri accidentale la radiatii, Daredevil face in continuare parte din specia umana dupa accidentul in care isi pierde vederea. In plus, celelalte simturi ale sale se dezvolta la un nivel suprauman, printr-o stradanie sustinuta de a se adapta la noua sa conditie. El ajunge sa "vada" oamenii percepandu-le vibratiile sonore produse de bataile inimii si sa aiba un extraordinar simt al mirosului si al pipaitului.

  Revoltat de asasinarea tatalui sau, Matt se decide sa-si dedica viata slujirii justitiei si se face avocat. Impreuna cu prietenul sau de-o viata, Franklin "Foggy" Nelson, isi deschide un birou de avocatura. Cand vreun raufacator reuseste sa scape justitiei, Matt se deghizeaza in Daredevil si porneste noaptea in cautarea lor, pentru a face dreptate.

  Povestea de dragoste dintre Matt si Elektra este un element deosebit de important in film. Stradaniile fiecaruia dintre ei de a-si gasi rostul in viata si lupta interioara cu laturile lor negative ii face sa se apropie unul de altul. Viata Elektrei ia o intorsatura neasteptata atunci cand Bullseye, un asasin periculos, este insarcinat sa-si ucida viitoarea victima - tatal Elektrei. Reporterul Ben, pe masura ce se apropie de adevar, devine o amenintare pentru toti cei implicati.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Daredevil
« Emisiunea anterioara

Comentarii la Daredevil

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii