Cutremurul care a zguduit Japonia

 • Discovery Channel Cutremurul care a zguduit Japonia la Discovery Channel

  Cutremurul care a zguduit Japonia

  Cutremurul care a zguduit Japonia » Duminica, 14 ianuarie 2018, 04:00

  (Megaquake: Hour That Shook Japan) documentar

  Recomanda Cutremurul care a zguduit Japonia

  Pe 11 martie, Japonia era lovită de unul din cele mai distrugătoare evenimente seismice din istorie. Studiem anatomia tectonică, impactul ştiinţific şi implicaţiile sale globale.

  Cutremurul care a zguduit Japonia reconstituie momentul cand tara a fost lovita de cutremur si apoi de tsunami, prezentand interviuri cu cei care au trait in mod direct aceste orori cumplite si chiar au filmat imagini remarcabile in acea zi. Declaratiile miscatoare ale celor care traiesc acum ca refugiati vor dezvalui ce s-a intamplat in cele opt minute care au trecut intre cutremurul de categoria a noua si valul urias, care se deplasa cu 800 km/h.

  Studiind Cercul de Foc al Pacificului - denumirea data regiunii care a fost devastata de dezastre naturale in ultimii ani - documentarul isi propune sa stabileasca daca placile tectonice ale Pamantului se afla intr-o faza de activitate sporita, care risca sa genereze noi evenimente seismice. Interviuri cu seismologi si oceanografi incearca sa afle unde anume ar putea Mama Natura sa dea urmatoarea sa lovitura.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cutremurul care a zguduit Japonia
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Cutremurul care a zguduit Japonia

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail