Cursa fara frane

 • Hbo Cursa fara frane la Hbo

  Cursa fara frane

  Cursa fara frane » Joi, 16 mai 2019, 07:45

  (Premium Rush) 91 minute, color engleza film de actiune

  Recomanda Cursa fara frane

  Un tânăr curier din New York primeşte un plic de la cineva din universitatea Columbia. Un poliţist corupt e disperat să pună mâna pe plic, prin urmare îl urmăreşte pe protagonist (hotârât probabil să livreze plicul la timp) prin tot oraşul.

  Wilee (Joseph Gordon-Levitt) este cel mai bun dintre curierii-biciclisti, agili si agresivi, ai New York-ului.

  Trebuie sa ai calitati speciale ca sa poti merge pe o bicicleta super-usoara, fara frane si cu o singura viteza, sa fii combinatia perfecta intre un biciclist super-talentat si unul complet nebun, capabil sa riste sa fie lipit pe caldaram de fiecare data cand se lanseaza in goana pe strazile supra-aglomerate ale orasului.

  Dar acest mesager pe doua roti, care e obisnuit sa-si riste viata, va pati de data aceasta ceva si mai grozav in ultima sa cursa, cand trebuie sa duca la destinatie un plic, in plina ora de varf. Aceasta ultima sarcina a zilei se va transforma intr-o cursa nebuneasca intre viata si moarte, pe strazile din Manhattan.

  "Am vrut sa fac un film aproape in timp real, foarte comprimat, dar foarte deschis in ceea ce priveste spatiul" explica scenograful David Koepp. "Solutia era sa filmez o cursa de la un capat la altul al orasului, de la periferia insulei si pana in centru, care sa dureze mai putin de 90 minute - si pe care s-o prezint asa cum e vazuta de ochii unuia dintre curierii pe biciclete, pe care-i vezi pretutindeni pe strazile New York-ului.
  Daca te plimbi pe strazile New York-ului, vei vedea peste tot curieri pe biciclete" afirma el. "Sau, mai bine zis, nu-i observi decat atunci cand trec razant, ca nalucile, la un lat de palma de tine. Sunt complet smintiti, nu respecta nicio regula, dar sunt singurii care par stapani pe situatie."


  Distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cursa fara frane
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Cursa fara frane

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail