Cum stii daca ai noroc?

 • Digi Film Cum stii daca ai noroc? la Digi Film

  Cum stii daca ai noroc?

  Cum stii daca ai noroc? » Sambata, 08 septembrie 2018, 14:35

  (How Do You Know) 121 minute, color engleza comedie romantica

  Recomanda Cum stii daca ai noroc?

  În vârstă de 27 ani, Lisa (Reese Witherspoon), fostă sportivă, simte că tinereţea începe să i se încheie. Ea se trezeşte în mijlocul unui triunghi amoros după ce George, un corporatist aflat într-o criză de identitate, începe să o curteze.

  Lisa (Witherspoon) este o femeie ale carei abilitati si preocupari atletice reprezentau pasiunea vietii ei, pentru ca a practicat sportul din frageda copilarie. Cand se trezeste insa eliminata din echipa, toate reperele care i-au jalonat anterior viata, dispar in neant. Nestiind incotro s-o apuce, Lisa se indreapta sovaielnic spre o viata de om obisnuit. Aflandu-se in aceasta stare imponderabila, ea se simte atrasa de Matty (Wilson), un jucator renumit de baseball, afemeiat si egoist - un fel de narcisist cu un oarecare cod al onoarei.

  George Madison (Rudd) este un businessman onest, a carei relatie complicata cu propriul sau tata, Charles (Nicholson), ia o alta turnura, cand George este acuzat de o infractiune financiara, desi el nu se simte vinovat cu nimic. In conditiile in care se vede in pericol de a fi aruncat in inchisoare, onestitatea, integritatea si optimismul incurabil al lui George par a fi singura cale de a-si pastra sanatatea mintala.

  Inainte ca relatia Lisei cu Matty sa prinda radacini, ea il intalneste pe George pentru prima oara in cea mai rea seara din viata lor: Lisa a fost data afara din echipa, iar el ar urma sa intre la racoare. Cand toate par a se prabusi in jurul lor, ei descopera ca, totusi, viata le mai poate oferi ceva frumos.

  Jack Nicholson il interpreteaza pe tatal lui George, Charles. Un magnat al afacerilor, care a muncit toata viata pentru doua lucruri: succesul companiei si bunastarea fiului sau. De fapt, el isi plaseaza fiul in fruntea imperiului (chiar daca Charles ramane forta din spatele scaunului directorial).

  "Datorita cooperarii indelungate dintre ei, Jim si Jack vroiau sa se asigure ca rolul ii va permite lui Jack sa-si arate fatete pe care nu le-a mai dezvaluit pana acum," explica producatorul Laurence Mark. Este de necrezut, dar Nicholson n-a mai interpretat pana acum rolul unui tata de adult.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cum stii daca ai noroc?
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Cum stii daca ai noroc?