Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani

 • Antena 1 Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani la Antena 1

  Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani

  Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani » Luni, 18 octombrie 2021, 04:00

  (Failure to Launch) 97 minute, color engleza comedie romantica

  Tripp (Matthew McConaughey) nu a reusit niciodata sa "zboare" din cuibul parintesc. Intotdeauna a avut un motiv sau altul, dar acum parintii sai au ajuns la disperare. S-au saturat!

  Tripp (Matthew Mc Conaughey), 30 de ani, nu a reusit niciodata sa plece din cuibul parintesc. Dar acum parintii lui au ajuns la disperare, s-au saturat. Asa ca ei angajeaza o tanara superba si talentata (Sarah Jessica Parker) sa-l convinga sa se mute din casa parinteasca.

  Asa cum spune Matthew McConaughey, personajul lui, Tripp, are motive practice pentru a fi la 35 de ani tipul de barbat american care nu s-a mutat inca din casa parinteasca. "Este gratis, are propria camera grozava, iar mama ii spala hainele. Este un hotel nemaipomenit".

  Totul se schimba pentru Tripp cand o intalneste pe Paula. Ea are toate calitatile pe care le cauta Tripp la o femeie: este inteligenta, haioasa, talentata si frumoasa. Ceea ce nu stie Tripp este ca exista un motiv pentru care ea este atat de perfecta: consultant profesionist, Paula a fost angajata de parintii lui pentru a-l ispiti sa se mute din casa acestora.

  "Burlacul", un foarte placut Matthew McConaughey si consiliera care trebuie sa il convinga sa stea pe propiile-I picioare si sa se mute la casa lui, Sarah Jessica Parker, plina toata de zambete si de bune intentii sunt protagonisti in aceasta comedie romantica fara prea multa sare si piper.


  Citeste descrierea pe scurt pentru Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »