Culoarea sentimentelor

 • Hbo Comedy Culoarea sentimentelor la Hbo Comedy

  Culoarea sentimentelor

  Culoarea sentimentelor » Miercuri, 28 noiembrie 2018, 03:35

  (The Help) 146 minute, color titrat engleza drama

  Recomanda Culoarea sentimentelor

  Scriitoarea aspirantă Eugenia Phelan se întoarce acasă după colegiu, unde începe o neaşteptată prietenie cu cele două servitoare ale sale. E anul 1962, iar această prietenie devine baza pentru o carte care va da glas unei comunităţi cu probleme.

  Filmul are la baza unul dintre cele mai discutate romane aparute in America in ultimii ani - "The Help", al lui Kathryn Stockett, o carte - fenomen care a ajuns rapid numarul 1 pe lista de best-sellers a New York Times.

  Este povestea a trei personaje feminine extraordinare si foarte diferite din Mississippi-ul anilor '60. Intre ele se leaga o prietenie cu totul si cu totul speciala, prietenie coagulata in jurul unei carti despre servitoarele de culoare ale vremii. Proiectul scrierii acestei carti devine o aventura periculoasa, iar cele 3 vor avea de infruntat prejudecatile puternice ale unei societati in care discriminarea este la ordinea zilei.

  Extrem de emotionant si de direct, plin de umor, de speranta, "The Help" este o poveste universala, fara varsta despre curajul oamenilor de a produce schimbari majore.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Culoarea sentimentelor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Culoarea sentimentelor atunci iti recomandam:

Comentarii la Culoarea sentimentelor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail