Cu totii sunt bine

 • Tv1000 Cu totii sunt bine la Tv1000

  Cu totii sunt bine

  Cu totii sunt bine » Marti, 01 februarie 2022, 22:00

  (Stanno tutti bene) 118 minute, color titrat engleza drama

  actori Cu totii sunt bine :
  compozitor Cu totii sunt bine : Ennio Morricone
  monteur Cu totii sunt bine : Mario Morra
  operator Cu totii sunt bine : Blasco Giurato
  director de imagine Cu totii sunt bine : Andrea Crisanti
  scenarist Cu totii sunt bine : Massimo De Rita Giuseppe Tornatore Tonino Guerra

  Frank descoperă cu stupoare că soţia decedată recent era singura conexiune pe care o avea cu copiii săi înstrăinaţi şi că nu ştie prea multe amănunte despre modul în care îşi câştigă aceştia traiul de zi cu zi.

  Pelicula spune povestea calatoriei unui tata care vrea sa isi viziteze cei cinci copii, fiecare dintre ei locuind in alt oras important al Italiei.
  Matteo Scuro este un vaduv care are cinci copii, fiecare avind joburi importante, cu responsabilitati. Acesta decide sa ii surprinda cu o vizita, iar in clipa in care soseste se intampla sa ii gaseasca complet diferiti de felul in care isi imaginase. Pentru a ajunge la toti, el trece prin Napoli, Roma, Florenta, Milano si Torino. La un moment dat, va fi chiar in situatia de a-si petrece o noapte in strada printre cei cunoscuti ca fiind homeless. Dupa ce isi atinge scopul, Scuro se intoarce in Sicilia, merge la mormantul sotiei si ii spune cu ironie ca toti copiii lor sunt bine ("stanno tutti bene"). In realitate, batranul realizase ca ei l-au mintit, fiindu-le teama ca daca vor spune adevarul isi vor dezamagi tatal.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cu totii sunt bine
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail