Cu lumea-n cap

 • Prima Tv Cu lumea-n cap la Prima Tv

  Cu lumea-n cap

  Cu lumea-n cap » Azi, 25 mai 2020, 11:30

  30 minute, color romana emisiune de divertisment

  Pentru început faceți un “Jurnal de bord” și hotărați destinațiile de vacanţă. “Agățați harta-n cui” și porniți în călătoria mult visată alături de ghidul Florin Saşca. La întoarcere primiți un “Bonus de vacanţă” și cele mai recente știri din turism la “Hot News”. Puteți apoi să “Trageți cu urechea” la părerea specialistului și la final aveți șansa să câștigați o excursie într-un loc exotic. Fiecare ediție a emisiunii are în vedere o anumită destinație turistică, iar la rubrica “Agățați harta-n cui “ puteți afla amănunte despre traseu și despre locurile în care merită să te oprești până la destinație. Prezintă: Florin Saşcă.

  Pentru inceput faceti un "Jurnal de bord" si hotarati destinatiile de vacanta. "Agatati harta-n cui" si porniti in calatoria mult visata alaturi de ghidul Florin Sasca. La intoarcere primiti un "Bonus de vacanta" si cele mai recente stiri din turism la "Hot News". Puteti apoi sa "Trageti cu urechea" la parerea specialistului si la final, aveti sansa sa castigati o excursie intr-un loc exotic.
  Fiecare editie a emisiunii are in vedere o anumita destinatie turistica, iar la rubrica "Agatati harta-n cui" puteti afla amanunte despre traseu si despre locurile in care merita sa te opresti pana la destinatie.
  La "Bonus de vacanta" primiti informatii despre cele mai variate si avantajoase oferte turistice, din tara si din strainatate.
  Ramaneti in trend-ul turistic si aflati cele mai recente stiri despre destinatiile de vacanta ale vip-urilor autohtone, dar si ultimele promotii din domeniul turismului. Discounturi, early booking, last minute, turism pentru spectacole muzicale, stiri de la ANAT si Ministerul Turismului, toate acestea la rubrica "Hot News".
  "Trageti apoi cu urechea" si aflati parerea specialistului despre cum sa va organizati cel mai bine vacanta mult visata. Un expert din turism va invata cum sa achizitionati un pachet turistic la cel mai bun pret.
  In final, nu pierdeti concursul emisiunii. Acesta consta intr-o intrebare legata de principala destinatie prezentata in respectiva editie. Castigatorul primeste o vacanta de vis intr-o destinatie exotica.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cu lumea-n cap
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail