Cronica Carcotasilor

 • Prima Tv Cronica Carcotasilor la Prima Tv

  Cronica Carcotasilor

  Cronica Carcotasilor » Azi, 23 februarie 2020, 16:00

  165 minute, color romana emisiune de divertisment

  Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' - împreună cu bebeluşele, Puştiu' şi Mistreţu' neprietenos, vă prezintă o variantă unică şi total diferită a celor mai importante noutăţi din domeniul politic, social, cultural sau economic. La "Cronica cârcotaşilor", într-un ocol al televiziunilor, aflaţi ce mai fac colegii noştri de pe la alte emisiuni şi televiziuni. În fiecare săptămână sunt prezentate cele mai ciudate şi abstracte monumente din ţară şi vă spun ce cred ei şi ce cred locuitorii oraşului despre creaţiile cu înţeles necunoscut.

  Mihai Gainusa si Dezbracatu' - impreuna cu bebelusele, Pustiu' si Mistretu' neprietenos, va prezinta o varianta unica si total diferita a celor mai importante noutati din domeniul politic, social, cultural sau economic.
  La "Cronica carcotasilor", intr-un ocol al televiziunilor, aflati ce mai fac colegii nostri de pe la alte emisiuni si televiziuni.
  In fiecare saptamana sunt prezentate cele mai ciudate si abstracte monumente din tara si va spun ce cred ei si ce cred locuitorii orasului despre creatiile cu inteles necunoscut.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cronica Carcotasilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail