Compania Monstrilor

Nota IMDB8/10

Premii:

Oscar Grammy

- 3 nominalizari Oscar

- 1 nominalizare Grammy

 • Disney Channel Compania Monstrilor la Disney Channel

  Compania Monstrilor

  Compania Monstrilor » Sambata, 29 septembrie 2018, 17:30

  (Monsters, Inc.) 92 minute, color titrat engleza film de animatie

  Recomanda Compania Monstrilor

  actori Compania Monstrilor :
  compozitor Compania Monstrilor : Randy Newman
  monteur Compania Monstrilor : James Austin Stewart
  producator executiv Compania Monstrilor : John Lasseter Andrew Stanton
  director de imagine Compania Monstrilor : Harley Jessup Bob Pauley
  producator Compania Monstrilor : Darla K. Anderson
  scenarist Compania Monstrilor : Dan Gerson Billy Crystal
  scriitor Compania Monstrilor : Ralph Eggleston Jill Culton Jeff Pidgeon

  In Monstropolis, isi are sediul o companie unde lucreaza monstruleti de toate formele si marimile. James P. Sullivan si bunul sau prieten Mike lucreaza si ei la aceasta companie ale carei resurse principale sunt tipetele copiilor speriati.

  O noua aventura animata creata ingenios pe calculator de studiourile Walt Disney si Pixar (dupa "Toy Story", "A Bug's Life" si "Toy Story 2") si cel de-al doilea film de mare succes din seria celor cinci produse in asociere de cele doua studiouri.

  Monstropolis este casa unei populatii de monstrii de toate formele si marimile. Sursa lor de putere sunt tipetele oamenilor, iar fabrica cea mai mare de produs tipete din oras este Compania Monstrilor.

  Din inventarul vast al fabricii, o echipa de monstrii de elita intra de dincolo de "usile dulapului" in lumea reala, in special noaptea, ca sa sperie copii si sa adune tipetele lor. Ceea ce face ca treaba sa fie si mai grea e faptul ca monstrii cred ca copiii sunt toxici si contactul cu ei va fi catastrofic. Directorul Executiv al companiei, Henry J. Waternoose, este pus in fata unei crize de energie datorita faptului ca acum copiii nu se mai sperie la fel de usor cum se speriau in trecut. Insa totul se schimba odata cu venirea in lumea lor a micutei fetite Boo.

  Filmul este o piesa stralucitoare de divertisment cu personaje memorabile si situatii hilare. Publicul o sa indrageasca imaginatia nestavilita si amuzanta de care da dovada acest film si o sa si-l aminteasca pentru mult timp.

  Filmul a inregistrat. un record istoric - in prima zi de lansare pe caseta video si pe DVD, s-au vandut peste 5 milioane de copii, in valoare de 85 de milioane de dolari.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Compania Monstrilor

Trailere Compania Monstrilor

« Emisiunea anterioara

Comentarii la Compania Monstrilor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail