Cina pentru fraieri

 • Hbo Cina pentru fraieri la Hbo - difuzare joi, 15 aprilie

  Cina pentru fraieri

  Cina pentru fraieri » Joi, 15 aprilie 2021, 06:00

  (Dinner for Schmucks) color engleza comedie

  Filmul spune povestea lui Tim (Paul Rudd), un director executiv care tocmai a primit o invitaţie la "Cină pentru idioţi", un eveniment lunar organizat de şeful său care promite nişte avantaje directorului care vine însoţit de cel mai mare măscărici.

  Bazat pe comedia franceza "Le Diner de Cons/La cina cu un gogoman".

  Tim (Paul Rudd) e un tanar manager de viitor care primeste prima sa invitatie la "cina cu idioti", un "eveniment" lunar pe care il gazduieste seful sau. Rasplata pentru cel care aduce la masa cel mai mare idiot este lauda si admiratia intregii firme.
  Logodnica lui Tim, Julie (Stephanie Szostak), il convinge ca e de prost gust invitatia, asa ca Tim refuza. Dar, cand da peste Barry (Steve Carell), un modest angajat la fisc care isi dedica timpul iber construind diorame din soricei impaiati, isi da seama ca a dat lovitura - a gasit cel mai mare idiot!

  Tim nu poate rezista, asa ca il invita pe Barry la cina cu pricina. Dar totul i se va intoarce impotriva, indoit, ba chiar insutit! Caci Barry nu se dezminte si, plin de intentii cat se poate de bune, ii arunca viata lui Tim intr-un haos pe cat de comic, pe atat de exasperant: ii pune in pericol incheierea unei afaceri extrem de importante, i-o aduce din nou in viata pe fosta, o zanatica, Darla, de care de-abia scapase, si o arunca pe Julie (sau cel putin asa crede Tim) in bratele altui barbat.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cina pentru fraieri
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV muzica

Programe TV pentru copii