Cazuri neelucidate

 • Travel Channel Cazuri neelucidate la Travel Channel

  Cazuri neelucidate

  Cazuri neelucidate » Azi, 28 martie 2020, 05:30

  (The Unexplained Files) serial documentar

  În Texas, vitele sunt atacate de câini cocoşaţi, fără blană şi cu ochi albaştri. De unde vin ? În plus, de ce în Sicilia încep să explodeze televizoare şi prăjitoare de pâine ?

  Rapiri ciudate, specii mutante si aparitii bizare - fiti pregatiti sa descoperiti fenomene pe care stiinta nu le poate explica inca! In aceasta toamna, Discovery Channel investigheaza o serie de cazuri socante si zguduitoare din intreaga lume in prima serie a emisiunii "Cazuri neelucidate".

  Fiti alaturi de oameni de stiinta renumiti, experti si martori de la fata locului care prezinta filmari nemaivazute pana acum si care ne impartasesc experientele pe care le-au trait. Seria poarta telespectatorii intr-o expeditie palpitanta, prezentand cateva dintre cele mai socante si interesante povesti spuse vreodata.

  Cazuri neelucidate se indreapta spre Texas pentru a cerceta stranii caini cocosati si fara par, cu piele si ochi albastri, care tortureaza animalele de la ferma, in timp ce texanii se intreaba de unde au aparut aceste animale ciudate. Seria analizeaza si cel mai enigmatic manuscris din lume, Manuscrisul Voynich, vechi de sute de ani, care este scris intr-o limba necunoscuta si care contine imagini de plante inexistente. Cine a scris acest cod de nedescifrat si ce inseamna? Pornind spre Australia, Cazuri neelucidate cerceteaza povestea lui Frederick Valentich, un pilot care efectua un zbor de antrenament de rutina si care a raportat ca, timp de cateva minute, deasupra lui a plutit o aeronava ciudata si neobisnuita, care apoi a disparut. Valentich si avionul lui nu au mai fost vazuti de atunci. Aceste mistere nerezolvate provin din surse de incredere si prezinta povesti cutremuratoare si dovezi alarmante, care vor face publicul sa se gandeasca daca aceste dileme si aparitii neobisnuite sunt reale sau mai ciudate decat fictiunea.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cazuri neelucidate
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail