Cazul 39

Nota IMDB6.1/10

 • Hbo Cazul 39 la Hbo

  Cazul 39

  Cazul 39 » Marti, 30 iunie 2020, 23:20

  (Case 39) 109 minute, color engleza thriller

  actori Cazul 39 :
  compozitor Cazul 39 : Michl Britsch
  costume Cazul 39 : Monique Prudhomme
  monteur Cazul 39 : Mark Goldblatt
  regizor Cazul 39 : Christian Alvart
  operator Cazul 39 : Hagen Bogdanski
  scenarist Cazul 39 : Ray Wright

  Cand a devenit asistent social, Emily (Renee Zellweger) si-a promis sa faca totul sa ajute copiii cu probleme. Cand pe biroul ei ajunge Cazul 39, tanara e ingrozita de soarta micutei Lilith, care la doar zece ani este abuzata frecvent de parintii ei.

  O asistenta sociala specializata in familii cu probleme, Emily Jenkins (Renee Zellweger), a intalnit in meseria ei toate ororile familiale posibile: de la minciuni si neglijenta, pana la abuz si violenta extrema. Sau, cel putin, asa credea pana a preluat Cazul 39: Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), o fetita de numai 10 ani, care e terorizata si inspaimantata de familia ei mult prea ciudata. Emily se vede obligata sa intervina cand parintii lui Lilith sunt pe cale sa-i faca rau acesteia intr-un ritual nocturn bizar. Fetita singuratica si inocenta ii sfasie sufletul lui Emily, care decide sa se implice personal, ceea ce niciodata nu-si daduse voie sa faca, pana acum. Sperand ca ii face un bine fetitei atat de retrase, Emily ii ofera lui Lilith un camin cald si afectuos pana ce aceasta isi va gasi o familie adoptiva.

  Si atunci incepe teroarea adevarata. Inocenta copilariei e distrusa de umbrele Raului, ucigand totul in jurul sau.


  Renee Zellweger este pentru prima data in cariera ei intr-un rol horror, iar regizorul german Christian Alvart isi face debutul in cinematografia americana, dupa ce a uimit Europa cu thriller-ul psihologic "ANTIBODIES", afirmandu-se ca unul din cei mai talentati si provocatori cineasti din generatia tanara.


  Film distribuit de Ro Image.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cazul 39

Trailere Cazul 39

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail