Trailer Cavalerul negru

Alte trailere pentru Cavalerul negru

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Cavalerul negru?

Aboneaza-te

  • (Black Knight) 95 minute, color titrat engleza comedie

    Jamal (Martin Lawrence) este un ratat, cu o slujba de doi bani, intr-un parc de distractii numit Lumea Medievala. Viata lui patetica este dramatic data peste cap in timp ce curata santul cu apa statatoare. El gaseste in mlastina un medalion pe care incearca sa il scoata de acolo.
    Aceasta operatiune insa nu este una prea simpla, asa ca in timpul incercarii lui disperate se loveste la cap, cade in apa si este tras intr-un vartej. Jamal se trezeste in Anglia anilor 1328, unde descopera cu uimire ca viata sa moderna invatata in ghetou se bate cap in cap cu viata din perioada renascentista pe care este nevoit sa o traiasca acum.

    Cei care il intalnesc il iau drept francez datorita felului ciudat de a se imbraca si de a vorbi. In drumurile sale, el se imprieteneste cu o seducatoare luptatoare, Victoria si cu Knolte, un fost cavaler sarac si alcoolic care isi dezamagise regina.

    In cele din urma, Jamal va fi fortat sa devina un cavaler negru si sa isi arate maiestria intr-o lupta periculoasa, insa inainte de asta, se abandoneaza farmecelor frumoasei Victoria.

Cavalerul negru Cavalerul negru Nota: 4.3

Durata: 95 minute Gen: comedie Regizor: Gil Junger

  • Actori: Martin Lawrence, Michael Greene, Marsha Thomason, Tom Wilkinson, Vincent Regan, Daryl Mitchell, Isabell Monk

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail