Cautatorul de masini clasice

 • Discovery Channel Cautatorul de masini clasice la Discovery Channel

  Cautatorul de masini clasice

  Cautatorul de masini clasice » Miercuri, 03 octombrie 2018, 18:30

  (Chasing Classic Cars) 30 minute, titrat serial documentar

  Recomanda Cautatorul de masini clasice

  Wayne e angajat de doi colecţionari de maşini ca să vândă patru modele de viteză la o licitaţie din Kissimmee. Se vor vinde bine sau se vor pierde în mulţimea de 2000 de maşini ?

  Expert in Ferrari si maestru restaurator, Wayne Carini continua sa caute masini minunate de colectie. De la modele de Ferrari de mult pierdute, care valoreaza milioane, si pana la un hot rod unicat sau un Rolls Royce Phantom I Kenilworth din 1927, al carui proprietar a fost un regizor de la Hollywood, Wayne isi foloseste cunostintele si o intreaga retea de resurse pentru a gasi aceste vehicule pretioase.

  Acum, el isi extinde pentru prima data cautarile in afara SUA, ajungand in Orientul Mijlociu, unde demonstreaza ca automobilele vorbesc un limbaj universal, la cea de-a doua editie a evenimentului anual din Kuwait, Concours d'Elegance. In plus, el isi pune experienta la dispozitia tuturor iubitorilor de masini. De la mari celebritati si pana la vanzatori care intra pentru prima data intr-o licitatie, Wayne isi calauzeste clientii pas cu pas prin lumea stresanta si cu miza atat de mare a celor care cumpara, refac si apoi vand masini de colectie.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cautatorul de masini clasice
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Cautatorul de masini clasice

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail