Categoria grea in actiune

 • Pro Tv Categoria grea in actiune la Pro Tv

  Categoria grea in actiune

  Categoria grea in actiune » Marti, 30 iunie 2020, 21:30

  (Here Comes the Boom) 105 minute, color engleza comedie

  Un profesor de biologie dintr-un liceu viseaza sa ajunga un luptator renumit de arte martiale pentru a putea strange bani ca sa salveze programul de muzica al scolii.

  Am vazut "Scoala de rock", unde un profesor descoperea talentul si destepta interesul elevilor sai sau "Coristii", unde o scoala pornea la un demers curajos.

  Scott Voss (interpretat de Kevin James) are 42 de ani si este profesor de biologie la un liceu. Afland ca, din cauza reducerilor de fonduri, orele de muzica vor fi suprimate, iar profesorul concediat, el decide sa actioneze. Cum ? Participand la o competitie de arte matiale combinate, dotata cu un premiu consistent. Bineinteles. toata lumea il crede nebun, inclusiv prietenul sau Marty, profesorul de muzica (interpretat de Henry Winkler ) si asistenta scolii, Bella (Salma Hayek). Insa stradaniile sale de a castiga premiul pentru a-l dona liceului ii antreneaza si pe cei din jur, elevi si profesori laolalta.


  Si, in ciuda protestelor, a rasetelor, a huiduielilor de fiecare data cand e batut mar, bunul profesor merge inainte. Pentru ca stie ca o data pornit, nu are voie sa se dea batut. Asa si numai asa poate da exemplul cel mai bun elevilor.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Categoria grea in actiune
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail