Candidatul

 • Filmbox Candidatul la Filmbox - difuzare miercuri, 24 octombrie

  Candidatul

  Candidatul » Miercuri, 24 octombrie 2018, 22:00

  (The Candidate) 109 minute, color titrat engleza drama

  Recomanda Candidatul

  Jonas Bechmann este un avocat al apărării, crezut un membru  incoruptibil al justiţiei. Până în ziua în care este acuzat de crimă. Preluându-şi propriul caz, bărbatul porneşte pe urmele celor care i-au înscenat totul.

  Avocatul Bill McKay (Robert Redford) este remarcat, datorita carismei si integritatii sale, de masinaria Partidului Democrat si convins sa candideze pentru senat, fara sa aiba insa vreo sansa reala sa cistige. Fiul fostului guvernator accepta sa intre in cursa cu o singura conditie: ca pe parcursul intregii campanii sa spuna numai ce gandeste el, fara nicio cosmetizare a vreunui specialist in comunicare. Toata lumea a fost de acord, gandindu-se ca acesta este cel mai scurt drum spre un esec sigur.
  Odata insa cursa pentru putere declansata, Bill reuseste sa captiveze electoratul cu sinceritatea lui naucitoare si sa urce fulminant in sondaje. Perspectivele lui Bill tot mai promitatoare, intelegerea initiala incepe sa scartaie...


  Atunci cand si-a primit Oscarul pentru cel mai bun scenariu, Jeremy Larner le-a multumit tuturor politicienilor care l-au inspirat.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Candidatul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Candidatul

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii