Bunica-i sefa!

 • Tv1000 Bunica-i sefa! la Tv1000

  Bunica-i sefa!

  Bunica-i sefa! » Joi, 27 septembrie 2018, 16:20

  (Georgia Rule) 113 minute, color engleza comedie

  Recomanda Bunica-i sefa!

  Rebela adolescenta Rachel tipa, injura, bea. Cu ultimul accident de masina, Rachel incalcă pana si ultima regula a mamei ei. Solutia? Rachel este trimisa la ferma bunicii Georgia. Va invata Rachel alaturi de Georgia ce inseamna viata de familie?

  Trei generatii de actrite de top se intalnesc intr-un film despre puterea de salvare, despre libertatea prin iertare si despre stransa legatura dintre mama si fiica. Iar atitudinea e prezenta la fiecare generatie.

  Adolescenta rebela Rachel (Lindsay Lohan) tipa, injura, bea, spune tot ce-i trece prin cap si e, in general, de necontrolat. Odata cu ultimul accident pe care l-a avut cu masina, Rachel a incalcat ultima regula impusa in casa din San Francisco a mamei sale, Lilly (castigatoarea Globului de Aur, Felicity Huffman, pe care o stim din serialul de televiziune "Desperate Housewives / Neveste disperate"). Neavand unde sa-si duca in alta parte impulsiva si nelinistita fata, Lilly o lasa acolo unde jurase ca nu se va intoarce niciodata... acasa la mama ei, in Idaho.

  Georgia (castigatoarea a doua premii Oscar, Jane Fonda) nu e bunica grijulie si iubitoare tipica. Isi traieste viata ghidandu-se dupa o serie de reguli de neincalcat, avand pretentia ca oricine ii calca pragul sa faca la fel - Dumnezeu e pe primul loc, iar munca din greu, imediat pe locul doi. Impovarata acum cu cresterea tinerei, va incerca tot timpul sa inteleaga motivele care stau la baza revoltei lui Rachel.

  Dar Rachel se resemneaza sa aiba o vara mizerabila si incepe sa inspecteze micutul oras, iar Georgia observa ca s-a schimbat ceva in comportamentul nepoatei sale. Avand de respectat niste reguli si de indeplinit niste responsabilitati, incepe sa lase garda jos si sa invete ce inseamna compasiunea... mai ales fata de propria-i mama. Excursia ei le va face pe toate trei sa scoata la lumina secrete de mult ingropate si sa inteleaga ca, indiferent ce s-ar intampla, familia e unita de niste legaturi care nu pot fi rupte vreodata.

  Film adus de Media Pro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Bunica-i sefa!
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Bunica-i sefa!

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail