Blestemul Penelopei

 • Pro Tv Blestemul Penelopei la Pro Tv

  Blestemul Penelopei

  Blestemul Penelopei » Vineri, 10 august 2018, 14:00

  (Penelope) 90 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Blestemul Penelopei

  "Penelope" este povestea unei tinere femei, Penelope Wilhern, născută într-o familie bogata, şi a blestemului care planează asupra neamului ei, care poate fi ridicat doat atunci când va fi iubită cu adevarat de cineva din aceeasi clasa sociala

  Cu mult timp in urma, menajera familiei Wilhern a ramas insarcinata cu fiul stapanului sau, dar acestuia nu i s-a permis sa se casatoreasca cu ea, deoarece nu era din aceeasi clasa sociala ca si el. Din acest motiv tanara a decis sa-si puna capat zilelor, iar mama ei, furioasa si indurerata pentru ca a pierdut tot ce avea mai scump pe lume, a aruncat un blestem asupra tuturor fetelor din familie. Penelope este una dintre ele si va avea de suferit tocmai din cauza acestui blestem. Ea se naste cu nas de porc si va avea aceasta infatisare pana va gasi dragostea adevarata.
  Mama sa, Jessica, face tot posibilul sa o ascunda de restul lumii in conacul familiei Wilhern, iar Penelope creste izolata, fara prieteni in jur. Cand se apropie de varsta maritisului, parintii ei se straduiesc sa ii gaseasca un burlac instarit cu care sa o casatoreasca, iar astfel blestemul sa fie dezlegat. Problema este ca toti barbatii sunt infricosati de aspectul fizic al tinerei Penelope.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Blestemul Penelopei
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Blestemul Penelopei

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail