Baiatu' tatii

 • Pro Tv Baiatu' tatii la Pro Tv

  Baiatu' tatii

  Baiatu' tatii » Luni, 14 iunie 2021, 02:00

  (That's My Boy) 114 minute, color engleza comedie

  Pe când nu avea decât 14 ani, Donny (Adam Sandler) ajunge în pat cu o profesoară şi o lasă însărcinată. Ani mai târziu, fiul său Todd e un investitor de succes şi Donny are nevoie de el, căci Fiscul îi face probleme.

  Intr-o buna zi,. adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o intalneste pe iubirea vietii sale. Singura problema este faptul ca femeia visurilor sale este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. Cu totii stim ce inseamna marea iubire din liceu, insa Donny merge mult mai departe, ajungand in pat cu ea si lasand-o insarcinata. Cum era de asteptat, povestea lor de dragoste se termina prost - doamna McGarricle ajunge la inchisoare, lasandu-l pe Donny, in varsta de 14 ani, sa-l creasca pe Todd, baietelul nascut din relatia lor plina de pasiune.

  Desi Donny se straduie din rasputeri sa fie un bun tata, sarcina il depaseste si esueaza. Acum, 30 de ani mai tarziu, Todd (interpretat de Andy Samberg) este un investitor de succes si lucreaza pe Wall Street. Plecand de la tatal sau imediat ce avusese ocazia, Todd nu-l mai vazuse de ani de zile. Insa Donny are probleme cu Fiscul si mari datorii, prin urmare se gandeste ca singura salvare poate veni de la fiul sau, de la care sa obtina banii si sa-si plateasca datoriile pentru a nu ajunge la inchisoare.

  Revederea dintre cei doi are loc chiar in ajunul nuntii lui Todd cu Jamie (interpretata de Leighton Meester). Donny debarca intempestiv, provocand stupoare si dand peste cap toate pregatirile si petrecerea de nunta. Pentru Donny, aceasta ar putea fi o sansa de a se reconcilia cu fiul sau, insa va fi oare el capabil sa se comporte ca un adevarat tata ?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Baiatu' tatii
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail