Avatar

Nota IMDB8.2/10

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 6 nominalizari Oscar

- 2 nominalizari Grammy

- 6 nominalizari Bafta

 • Hbo Avatar la Hbo - difuzare luni, 28 ianuarie

  Avatar

  Avatar » Luni, 28 ianuarie 2019, 01:15

  166 minute, color titrat engleza S.F.

  Recomanda Avatar

  actori Avatar :
  compozitor Avatar : Simon Franglen James Horner
  monteur Avatar : Stephen E. Rivkin John Refoua
  producator executiv Avatar : Colin Wilson
  regizor Avatar : James Cameron
  operator Avatar : Mauro Fiore
  director de imagine Avatar : Rick Carter Robert Stromberg Kim Sinclair
  producator Avatar : James Cameron Jon Landau

  Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora.

  Patrundem in lumea extraterestra prin ochii lui Jake Sully, un fost puscas marin paralizat intr-un scaun cu rotile. In ciuda handicapului sau, Jake are inca o inima de razboinic. E recrutat sa se deplaseze la ani lumina departare, la un avanpost al pamantenilor de pe Pandora, unde un consortiu corporativ extrage un minereu rar care este cheia solutionarii crizei energetice de pe Pamant. Deoarece atmosfera Pandorei este toxica, acestia au creat Programul Avatar, in care "piloti" umani isi conecteaza constiinta la un avatar, un corp biologic teleghidat care poate supravietui in aerul letal. Aceste avatare sunt niste hibrizi construiti genetic din ADN uman amestecat cu ADN-ul localnicilor de pe Pandora, Na'vi.

  Renascut in avatarul sau, Jake poate merge din nou. Primeste misiunea de a se infiltra printre Na'vi, care au devenit un obstacol major in exploatarea pretiosului minereu. O frumoasa femeie Na'vi, insa, Neytiri, ii salveaza viata, iar asta schimba totul. Jake este luat in sanul clanului ei si invata sa devina unul dintre ei, ceea ce implica multe teste si aventuri. In timp ce relatia lui Jake cu profesoara lui, Neytiri, se adanceste, el invata sa respecte calea poporului Na'vi si, in cele din urma, e acceptat printre ei. Curand, se va confrunta cu testul final, cand va ajunge sa-i conduca intr-o batalie epica care va decide soarta unei lumi intregi.  Filmul, distribuit in Romania de Odeon Cineplex, companie care reprezinta studiourile 20th Century Fox, precum si MGM Home Entertainment Division, este prima productie de mare amploare de la Hollywood care va rula in format IMAX 3D in Romania. Ca un element de noutate, filmul va fi subtitrat in limba romana, si nu dublat, asa cum sunt de obicei peliculele IMAX.

  Pentru a permite difuzarea in format IMAX 3D, filmul a fost redimensionat si prelucrat digital prin tehnologia patentata IMAX DMR, rezultand o calitate a imaginii si a sunetului de neegalat de alte formate cinematografice.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Avatar

Trailere Avatar

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Avatar

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV documentare

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii