Arthur

Nota IMDB8.1/10

 • Hbo Arthur la Hbo

  Arthur

  Arthur » Miercuri, 17 aprilie 2019, 07:25

  94 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Recomanda Arthur

  actori Arthur :
  compozitor Arthur : Burt Bacharach Carole Bayer Sager Peter Allen
  monteur Arthur : Susan E. Morse
  operator Arthur : Fred Schuler
  scenarist Arthur : Steve Gordon

  Viaţa unui tânăr petrecăreţ şi foarte bogat. Arthur (Russell Brand) urmează să primească o avere impresionantă dacă îi va face pe plac mamei sale şi se va însura cu o femeie pe care  nu o iubeşte.

  Arthur e un personaj dulce, ba chiar adesea demn de mila, ale carui miliarde n-au facut altceva decat sa-l transforme intr-un singuratic, betiv si fara nici o motivatie in viata. La inceput, el se afla adancit pana in gat in aranjamentele pentru o casnicie din interes cu Anne Dusenberry, pentru care nu simte absolut nimic. Toata lumea asteapta de la Arthur sa se comporte frumos, insa nimanui nu-i pasa cu adevarat de felul in care ii merge acestuia.

  Cu doua exceptii - valetul Hobson si vanzatoarea Linda Marolla. Arthur ar prefera sa se insoare cu Linda, insa tiranica sa bunica il ameninta ca il va dezmosteni, daca nu-i face pe plac intarindu-si pozitia sociala prin casatoria cu Anne Dusenberry.

  Pana la urma insa chiar si aceastei bunici neinduplecate i se inmoaie inima, cand intrezareste perspectiva ca nepotul sau sa nu mai fie niciodata fericit.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Arthur
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Arthur

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail