Argo

 • Hbo Argo la Hbo

  Argo

  Argo » Maine, 27 octombrie 2021, 18:00

  120 minute, color titrat engleza thriller

  În noiembrie 1979, ambasada americană de la Teheran este asaltată de un grup de islamişti sprijiniţi de ayatollahul Khomeini. 63 de cetăţeni americani sunt luaţi ostatici, dar, printr-un noroc nesperat, şase funcţionari ai ambasadei trec neobservaţi.

  Pe 4 noiembrie 1979, cand revolutia iraniana atingea punctul sau critic, militantii ataca ambasada americana din Teheran, luand 52 de americani ostatici. In mijlocul acestui haos, sase americani reusesc sa scape si sa se ascunda in casa ambasadorului canadian, Ken Taylor. Realizand ca este doar e chestiune de timp pana vor fi gasiti si cel mai probabil ucisi, atat guvernul american, cat si cel canadian, roaga CIA sa intervina. Agentia apeleaza la specialistul de top in "recuperari", Tony Mendez, cerandu-i sa vina cu un plan ca sa ii scoata in siguranta pe cei sase din tara. Un plan cu adevarat incredibil.

  IarIagentul CIA Tony Mendez (Ben Affleck) pune la cale planul perfect pentru eliberarea ostaticilor. O falsa productie hollywoodiana, cu un puternic rasunet international, era singurul si cel mai indraznet scenariu care ar fi avut sanse de reusita. Si, oricat de neverosimil pare acest film SF, directorii studioului aproba realizarea lui. Cu conditia sa vina sa vada cu ochii lor cum se realizeaza. Si, in plina lupta, cu un film fals, CIA se straduieste sa scoata ostaticii din tara cat mai nedetectabil cu putinta.

  Filmul se bazeaza pe evenimente reale.

  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Argo
« Emisiunea anterioara

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail