Apa pentru elefanti

 • Hbo Apa pentru elefanti la Hbo - difuzare 22 mai 2021

  Apa pentru elefanti

  Apa pentru elefanti » Sambata, 22 mai 2021, 20:00

  (Water for Elephants) color titrat engleza drama romantica

  Tânărului Jakob Jankovski îi mor ambii părinţi într-un accident, chiar cu o săptămână înainte ca el să-şi dea examenul de absolvire a facultăţii de medicină veterinară. Şocul îl aruncă într-o aventură care îi va schimba viaţa pentru totdeauna.

  O poveste epica despre o dragoste interzisa intr-un loc magic, plin de aventuri, minunatii si mare pericol.

  Un student veterinar dintr-un cartier sarac, Jacob, se intalneste si se indragosteste de Marlena, o vedeta de circ din perioada marii crize. Acestia descopera frumusetea din lumea arenei si se apropie prin compasiunea pentru un elefant. In ciuda tuturor sanselor, inclusiv a maniei sotului carismatic, dar periculos al Marlenei, Jacob o salveaza de la o viata nefericita si cei doi gasesc dragostea adevarata.

  Cand romanul Sarei Gruen "Apa pentru elefanti" a fost publicat in 2006, a avut un succes enorm, stand 12 saptamani pe lista de bestselleruri din New York Times. Cartea continua sa se vanda bine, ramanand in top. Cititorii din intreaga lume raspund la bucuriile, iubirile, izbavirile si provocarile personajelor lui Gruen.

  Pe fondul lumii magice a circului si a artistilor ireali, vedeta din Cortul Mare este Rosie, elefantul, care are aproape 3 m si cantareste 4 tone. August ii cumpara Marlenei un animal de la un circ ajuns in impas, ca o ultima tentativa de a salva circul Fratilor Banzini.

  Rosie este jucata de Tai, de 42 de ani, o veterana a marelui ecran ("Bigger Than Life", "The Jungle Book"), care locuieste in Perris, California, cu dresorul ei principal Gary Johnson, de la Have Trunk Will Travel Inc, o organizatie dedicata sa ofere publicului acces educational si recreativ, in conditii de siguranta, la elefanti. Tai a avut instantaneu succes la toti membrii distributiei si echipei, care s-au minunat nu numai de aptitudinile sale actoricesti, ci si de calmul uriasului bland in mijlocul haosului controlat de pe un platou de filmare agitat.

  Realizatorii filmului au avut o grija speciala fata de Tai in timpul filmarii scenelor in care August este abuziv cu Rosie.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Apa pentru elefanti
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV muzica

Programe TV pentru copii