Animale de speriat

 • Animal Planet Animale de speriat la Animal Planet

  Animale de speriat

  Animale de speriat » Sambata, 22 septembrie 2018, 16:30

  (Biggest and Baddest) 44 minute, color engleza film documentar

  Recomanda Animale de speriat

  Niall caută un tigru feroce, un mâncător de oameni care a ucis deja două persoane în vestul Nepalului. De ce a devenit atât de agresiv acest animal în pericol de dispariţie ?

  Programul il urmareste pe Niall McCann, explorator global si biolog expert in specii salbatice, care strabate lumea pe urmele celor mai mari si mai fioroase animale.

  Escaladand piscuri muntoase, traversand rauri din jungla si infruntand sloiuri de gheata in zona arctica sau arsita dunelor desertului, Niall nu se sfieste sa infrunte pericolul si sa exploreze realitatea, dincolo de legenda.

  Indrumat de localnici, el se apropie de aceste bestii monstruoase cat de mult e posibil pentru un om, cu un curaj extraordinar, educat in anii in care a organizat expeditii si a lucrat pe teren in multe asemenea locatii.

  Printre cele mai memorabile momente ale acestei serii fascinante, in sase parti, se numara urmarirea unor reptile care se pare ca au cel putin 9 metri lungime si cautarea unui crocodil de apa sarata - unul dintre ultimii dinozauri adevarati ramasi in salbaticie.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Animale de speriat
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Animale de speriat

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail