Ambulanta

 • Tlc Ambulanta la Tlc - difuzare vineri, 15 iunie

  Ambulanta

  Ambulanta » Vineri, 15 iunie 2018, 01:00

  (The Ambulance) 91 minute, color titrat film de actiune

  Recomanda Ambulanta

  Avem acces fără precedent în interiorul Serviciului de Ambulanţă din Londra, din camera de control până la paramedici. În urgenţe, timpul de reacţie trebuie să fie de opt minute.

  Eric Roberts este Josh, un autor de benzi desenate new-york-ez, care se indragosteste la prima vedere de Cheryl. Relatia lor nici nu apuca sa se cimenteze pentru ca, intr-o buna zi, Cheryl se prabuseste in plina strada chiar sub ochii noului ei iubit. Pina ca acesta sa se desmeticeasca si sa reactioneze, o ambulanta apare ca din neant, un doctor coboara si in trei secunde dispare cu Cheryl cu tot. Ingrijorat la inceput de starea iubitei sale, Josh isi da seama ca la mijloc este ceva necurat cand la spital i se spune ca nu a fost adusa nicio pacienta care sa prezinte macar o vaga asemanare cu semnalmentele lui Cheryl.
  Josh apeleaza la politie si cu ajutorul Sandrei (Megan Gallagher), o locotenenta periculos de sexy, dezleaga misterul. Cheryl este tinuta prizoniera de un doctor dereglat mental care obisnuieste sa rapeasca oameni pentru a face trafic de organe vitale.
  Finalul este de-a dreptul iesit din comun, ca si intreaga actiune a acestui thriller plin de adrenalina, regizat de nimeni altul decit de Larry Cohen, figura emblematica a Hollywood-ului ultimului deceniu.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ambulanta
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Ambulanta

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii