Alaska

 • Discovery Channel Alaska la Discovery Channel

  Alaska

  Alaska » Duminica, 17 ianuarie 2021, 03:00

  109 minute, color titrat engleza film de aventuri de familie

  Patru grupuri de oameni obişnuiţi sunt aduse în Alaska unde, făcând eforturi să îşi clădească un nou cămin în sălbăticie, au de luptat cu urşi, gheţari şi propriile spaime.

  Filmul este ceea ce se poate numi o drama clasica de familie. Dupa sase luni de la moartea sotiei sale, Jake Barnes (Dirk Benedict) incearca sa lase in urma durerosul trecut si se muta cu cei doi copii ai sai intr-un satuc retras din Alaska. Fostul pilot de avioane comerciale, Jake incearca sa-si faca meseria si aici, carand cu avionul sau provizii pentru familiile din tinuturile cele mai putin accesibile din Alaska.

  In timp ce fiica lui de 13 ani, Jessie (Thora Birch) s-a adaptat perfect noii lor situatii, Sean (Vincent Kartheiser), fratele cu doi ani mai mare decat ea s-a lasat total absorbit de jocurile video, lasand impresia ca ar prefera sa fie oriunde in alta parte.

  In timpul unei discutii de familie cam incinsa, Jake este chemat de urgenta pentru a transporta niste medicamente intr-un sat. Avionul lui se prabuseste in pustietate, iar vremea care se inrautateste din ce in ce mai mult ii determina pe cei doi copii sa plece intr-o misiune de salvare pe cont propriu.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Alaska
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail