300 - Eroii de la Termopile

 • Hbo 300 - Eroii de la Termopile la Hbo - difuzare sâmbătă, 25 septembrie

  300 - Eroii de la Termopile

  300 - Eroii de la Termopile » Sambata, 25 septembrie 2021, 00:40

  (300) 117 minute, color titrat engleza film de actiune

  Bazat pe romanul grafic al lui Frank Miller, "300" spune ferocea poveste a vechii batalii de la Termopile, in care regele Leonida si cei 300 de soldati spartani ai lui lupta pe viata si pe moarte impotriva marii armate persane conduse de Xerxes.

  Dupa senzationalul "Sin City", avem iar parte de o ecranizare grafica dupa Frank Miller.

  Misterios. Feroce. Formidabil. Spartanii sunt printre cele mai enigmatice culturi din istorie. Invatati sa nu se retraga niciodata, ei sunt luptatorii perfecti. "Spartanii raman un mister pentru toata lumea", spune Frank Miller, care a scris romanul grafic de mare succes "300" care a inspirat filmul. "Sunt dupa cum se poate demonstra unici prin faptul ca sunt in totalitate o cultura de lupta, dedicata absolut razboiului. Au un cod de onoare cum nu s-a mai vazut niciodata."

  Aceasta este povestea dramatica si plina de efecte de ultima generatie a celor 300 de spartani si a regelui lor, Leonidas, care lupta pe viata si pe moarte la Termopile impotriva atacatorului, invadatorului, dusmanului persan, doar 300 de spartani impotriva a 1 milion de soldati ai imperiului de la rasarit. Curajul, darzenia si buna strategie le aduce cu greu victoria. Regele persan Xerxes (jucat de Rodrigo Santoro, care arata ca un baschetbalist gay) e in fine invins.


  Film distribuit de Intercom.

  Gerard Butler a castigat MTV Movie Award pentru cea mai buna lupta, iar replica "This is Sparta" a intrat in limbajul uzual.

  Citeste descrierea pe scurt pentru 300 - Eroii de la Termopile
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV pentru copii