Trailer 2012

Alte trailere pentru 2012

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru 2012?

Aboneaza-te

  • 158 minute, color titrat engleza film-catastrofa

    Cu secole in urma, mayasii ne-au lasat calendarul lor, care ajungea la final in anul din titlu. De atunci, astrologii au aflat si ei despre apocalipsa, numerologii au creat modele numerice care o prezic, geologii afirma ca Pamantul si-a trait deja viata sa de corp ceresc, oamenii de stiinta nu pot nega nici ei cataclismul de proportii epopeice care ar fi putut sa urmeze a avea loc pe pamant in anul 2012. O profetie ce a pornit de la mayasi este acum pe larg consemnata, discutata, disecata si examinata.

    Primul caruia i-a venit ideea cu privire la anul 2012 a fost scriitorul /producatorul /compozitorul Harald Kloser, co-scriitor al scenariului alaturi de Roland Emmerich. "Fiecare civilizatie de pe Pamant are un mit al potopului, al dezastrului apocaliptic" mentioneaza Kloser. "Lucrurile merg rau, societatea nu mai functioneaza, iar planeta trebuie sa o ia de la capat. Unor oameni li se da o a doua sansa de a incepe o noua cultura, o noua societate, o noua civilizatie."

    Ideea s-a cristalizat atunci cand Kloser si Emmerich au descoperit acest reper necesar pentru a-si broda pe el povestea lor contemporana privind sfarsitul. Calendarul mayas ajunge pana la sfarsitul celui de-al 13-lea ciclu al sau, pe 21 decembrie 2012 - dupa aceasta data nu mai urmeaza nimic. Acest lucru, fireste, conduce la intrebarea - daca acest calendar nu mai continua, ce va urma? "Veti gasi milioane de oameni, din toate sferele societatii, care cred ca in 2012 se va produce un fel de schimbare in societate sau o schimbare in ceea ce priveste spiritul," afirma Kloser. Anvergura si varietatea teoriilor le-au oferit lui Emmerich si Kloser idei din care sa se inspire atunci cand s-au apucat sa redacteze scenariul.

    John Cusack interpreteaza rolul principal al lui Jackson Curtis, un scriitor al carui devotament fata de romanul sau esuat-dar-potential-genial i-a distrus casnicia, lasandu-i familia intr-o stare de instabilitate.

2012 2012 Nota: 5.8

Durata: 158 minute Gen: film de catastrofa Regizor: Roland Emmerich

  • Actori: Chiwetel Ejiofor, John Cusack, Thandie Newton, Amanda Peet, Oliver Platt, Danny Glover, Woody Harrelson, George Segal, Jimi Mistry

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail