127 de ore

 • Hbo Comedy 127 de ore la Hbo Comedy - difuzare luni, 08 octombrie

  127 de ore

  127 de ore » Luni, 08 octombrie 2018, 07:35

  (127 Hours) 94 minute, color titrat engleza drama biografica

  Recomanda 127 de ore

  Producţia Fox Searchlight 127 Hours spune povestea adevărată de supravieţuire a alpinistului Aron Ralston, care a fost nevoit să-şi taie braţul în timpul unei escaladări, pentru a se elibera dintre două stânci.

  Filmul urmareste cazul ultramediatizat al alpinistului american Aron Ralston (James Franco) care, in aprilie 2003, a ramas blocat intre stanci, intr-un canion din apropierea Moab, Utah. Ralston a trebuit sa recurga la masuri disperate pentru a reusi sa supravietuiasca.

  Acesta traieste aventura vietii sale cand este nevoit sa isi taie bratul dupa ce, in timpul unei escaladari, ramane prins intre doua stanci intr-un canion izolat. Timp de cinci zile, Ralston se lupta cu natura si cu proprii demoni, isi analizeaza viata si gaseste curajul si mijloacele necesare sa escaladeze un perete de stanca extrem de inalt si sa mearga pe jos peste 8 mile pentru a fi salvat. In timpul aveturii sale, Ralston isi aduce aminte de prieteni, familie, iubite, dar si de cele doua excursioniste cu care se intalnise inainte de accident.

  Povestit intr-o structura narativa dinamica, "127 de ore" este o poveste viscerala si palpitanta, care va duce publicul intr-o noua calatorie si va dovedi ce putem face, cand alegem in viata.

  Scris, regizat si produs de Danny Boyle, celebru pentru filmele "Vagabondul Milionar", "Traispotting", "The Beach". Filmul are la baza autobiografia lui Ralston "Between a Rock and a Hard Place".

  "Stiam ca vreau sa aduc publicul in canion cu Aron si sa nu le dau drumul pana nu este el salvat. Bineinteles, am vazut povestea ca pe o extraordinara supravietuire in salbaticie, dar cred ca mai exista o intreaga fateta a acestei povesti care va surprinde spectatorii. Nu este vorba doar despre cum a supravietui Aron, indiferent cat de incredibila este povestea. Exista o forta a vietii la care a apelat Aron care depaseste cu mult propriul sau curaj remarcabil ca individ si asta speram sa putem ilustra pe ecran. Este ceva care ne leaga pe toti si cand Aron, care pare singur in canion, este tras inapoi de ideea de comunitate, se intampla ceva foarte puternic", spune Danny Boyle.

  Distribuit de TransilvaniaFilm.

  Citeste descrierea pe scurt pentru 127 de ore
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la 127 de ore

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii