X-Men de la origini: Wolverine

Nota IMDB6.7/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru X-Men de la origini: Wolverine?
Aboneaza-te
 • Pro Tv X-Men de la origini: Wolverine la Pro Tv - difuzare joi, 08 februarie

  X-Men de la origini: Wolverine

  X-Men de la origini: Wolverine » Joi, 08 februarie 2018, 01:00

  (X-Men Origins: Wolverine) 109 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda X-Men de la origini: Wolverine

  actori X-Men de la origini: Wolverine : Troye Sivan, Hugh Jackman, Liev Schreiber, Danny Huston, Lynn Collins, Ryan Reynolds, Dominic Monaghan
  compozitor X-Men de la origini: Wolverine : Harry Gregson-Williams
  monteur X-Men de la origini: Wolverine : Megan Gill, Nicolas De Toth
  regizor X-Men de la origini: Wolverine : Gavin Hood
  operator X-Men de la origini: Wolverine : Donald McAlpine
  producator X-Men de la origini: Wolverine : Kevin Feige
  scenarist X-Men de la origini: Wolverine : David Benioff

  Wolverine, unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier.

  Inca de cand aparea in filmul de lung metraj de fictiune din 2000, personajul Omului-Lup a atras atentia fanilor acestor eroi celebri de benzi desenate. Hugh Jackman, cu perciuni mari si neras arata tulburator de asemenea lui Clint Eastwood cand era tanar si rau in westernuri-spaghetti. Si iata ca acum are parte de un film intreg doar pentru el.

  Pelicula de fata, ne arata ce a patit eroul, Logan, inainte de a ajunge in programul mutantilor de sub patronatul profesorului Xavier. El se confrunta cu Victor Creed, pe care il acuza de moartea prietenei sale. Durerea e cu atat mai mare cu cat Victor ii este frate. Logan porneste pe urmele lui dornic de razbunare si afla ca Victor face acum echipa diabolica cu fostul patron, William Stryker. Proiectul lor vizeaza mutanti cu puteri incredibile, pe care ii vaneaza pentru un proiect secret propriu. Dar Logan/Wolverine e ranit...

  Filmul introduce, de asemenea, o echipa de mutanti, inclusiv cativa ale caror aparitii in serie au fost de mult anticipate. Publicul va intalni Echipa X, o unitate militara sub acoperire compusa in intregime din mutanti. Membrii acesteia sunt: Wolverine, fratele lui, Victor Creed, alias Sabretooth, o fiinta salbatica cu o putere de neimaginat, Wade Wilson, cunoscut mai tarziu ca Deadpool, un mercenar de inalta tehnologie calificat in manuirea sabiei, Agentul Zero, un haitas expert si un tintas mortal, Wraith, un teleportator, Fred J. Dukes, cunoscut si sub numele de The Blob, un urias morbid de obez si super puternic si Bradley, care poate manipula electricitatea. In fruntea lor e William Stryker, un personaj introdus in "X2", dar a caror origini si motive sunt acum explorate complet, deoarece tocmai relatia complexa a lui Stryker cu Wolverine e cea care defineste aproape tot trecutul si viitorul lui Logan.

  Citeste descrierea pe scurt pentru X-Men de la origini: Wolverine

Trailere X-Men de la origini: Wolverine

« Emisiunea anterioara
Stirile Pro TV
Emisiunea urmatoare »
Arena bucătarilor

Comentarii la X-Men de la origini: Wolverine

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV filme

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii