Vocea Romaniei

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Vocea Romaniei?
Aboneaza-te
 • Pro Cinema Vocea Romaniei la Pro Cinema

  Vocea Romaniei

  Vocea Romaniei » Duminica, 14 iulie 2013, 10:15

  (Vocea Romaniei - Sezonul al doilea) color emisiune concurs

  Recomanda Vocea Romaniei

  Cel de-al doilea sezon al emisiunii, cel mai apreciat format al momentului in materie de entertainment.

  Dupa ce Stefan Stan a fost ales "Vocea Romaniei" si a intrat in posesia unui premiu de 100.000 de euro, alti oameni talentati pentru care muzica este mai mult decat o pasiune s-au inscris in lupta pentru mult ravnitul titlu. Antrenati de Marius Moga, Smiley, Loredana sau Horia Brenciu, reprezentanti de elita ai muzicii romanesti, concurentii trec prin probe care le vor pune la grea incercare abilitatile vocale, puterea de concentrare, rezistenta la presiunea competitiei si emotiile cantatului in direct.

  Aleasa din randul celor cu voci unice, inconfundabile, capabile sa impresioneze si sa cucereasca, numai una va fi insa la finalul competitiei "Vocea Romaniei".

  Dupa ce si-au format echipe de cate 14 concurenti, fiecare antrenor va stabili duete intre membrii echipei sale, in urma carora unul dintre ei va fi eliminat. Deciziile sunt greu de luat, astfel incat cei patru vor avea nevoie de consilierea unui co-antrenor.
  La fel ca si anul trecut, Marius Moga va lucra alaturi de Randi, Cristi Minculescu a acceptat invitatia Loredanei, Smiley il va avea alaturi de el pe Serban Cazan, iar alaturi de Horia Brenciu va sta si de aceasta data buna lui prietena, Monica Anghel.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vocea Romaniei
« Emisiunea anterioara
Teleshopping
Emisiunea urmatoare »
Lumea PRO CINEMA

Comentarii la Vocea Romaniei