Vikingii

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Vikingii?
Aboneaza-te
 • Viasat History Vikingii la Viasat History - difuzare sâmbătă, 21 aprilie

  Vikingii

  Vikingii » Sambata, 21 aprilie 2018, 06:00

  (The Vikings) 105 minute, color titrat engleza film de aventuri

  Recomanda Vikingii

  actori Vikingii : Kirk Douglas, Tony Curtis, Ernest Borgnine, Janet Leigh, James Donald, Alexander Knox, Maxine Audley, Frank Thring
  regizor Vikingii : Richard Fleischer

  Vikings urmăreşte aventurile lui Ragnar Lothbrok, cel mai mare erou al vremurilor sale. Serialul ne prezintă viaţa şi acţiunile bandei de vikingi, dar şi a familiei lui Ragnar şi drumul său către tronul triburilor vikinge.

  In secolul opt, vikingii au parasit Marea Nordului si au atacat insulele britanice... Si asa au inceput doua secole de teroare. Printre cei care au cazut victime oamenilor nordului s-a aflat si regele din Northumbria. Aella, un barbat violent si taciturn, i-a urmat la tron. Regina lui, insarcinata cu Ragnar, conducatorul vikingilor, temandu-se de razbunarea lui Aella fuge departe.

  Anii trec si Eric, fiul reginei exilate, ajunge la maturitate doar pentru a ajunge sclav. Eric ajunge intr-un sat al vikingilor si imediat devine dusmanul lui Einar, urmasul lui Ragnar. Nimeni nu stie ca cei doi sunt frati. Intre timp, sadicul rege englez este in cautarea unei noi mirese, si aranjeaza sa se casatoreasca cu Morgana, fiica regelui din Wales. Morgana pleaca sa-si intalneasca sotul, dar, pe drum, ea este prinsa de Einar si dusa in satul vikingilor. Einar spera sa se poata casatori cu Morgana, dar frumoasa printesa il prefera pe Eric.

  Competitia dintre Eric si Einar trebuie rezolvata o data pentru totdeauna. Numai unul poate iesi invingator, si acela o va avea pe Morgana.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vikingii
« Emisiunea anterioara
Istoria interzisa
Emisiunea urmatoare »
Istoria interzisa

Comentarii la Vikingii

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV filme

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii