Triumful dragostei

Nota IMDB5.9/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Triumful dragostei?
Aboneaza-te
 • Bollywood Classics Triumful dragostei la Bollywood Classics

  Triumful dragostei

  Triumful dragostei » Marti, 05 iunie 2018, 23:45

  (The Triumph of Love) 112 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Triumful dragostei

  Badal este un băiat naiv dar inteligent care provine dintr-un sat mic. Cunoaște o fată drăguță și după câteva aventuri și încurcături, cei doi se îndrăgostesc. Dar acest lucru nu e văzut cu ochi buni de tatăl ei.

  Intr-o caleasca aflata in goana cailor, doua tinere femei isi smulg rochiile si se deghizeaza in barbati. Ele sunt Printesa (Mira Sorvino) si Corine (Rachel Sterling), doamna ei de companie.
  Printesa a mostenit un tron uzurpat de tatal ei, care apartine de drept Printului Agis (Jay Rodan), de care s-a indragostit. L-a vazut doar o data, dar planuieste sa-i cucereasca inima, sa se marite cu el si sa-i redea tronul.
  Ea stie ca trebuie sa fie la fel de vicleana pe cat este de frumoasa, deoarece Agis a fost crescut in spiritul urii fata de ea. Inca de la nastere, el traieste intr-un conac izolat, sub protectia filosofului Hermocrates (Ben Kingsley) si a surorii lui vitrege Leontine (Fiona Shaw). Principiile lor stricte si crezul in Ratiune l-au pregatit pe Agis pentru o viata fara dragoste. Pentru a-l cuceri pe barbatul dorit, Printesa trebuie sa-i seduca atat pe filosof, cat si pe sora lui, trezindu-se astfel incurcata intr-un paienjenis de legaturi si emotii si oscileaza intre latura ei feminina si cea masculina.
  Pentru Printesa, dragostea este un joc provocator in care doar cei curajosi triumfa. Farmecul, inteligenta si puterea ei de seductie se dovedesc invincibile.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Triumful dragostei
« Emisiunea anterioara
Ce frumusete
Emisiunea urmatoare »
Nevasta mea

Comentarii la Triumful dragostei

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail