Triumful dragostei

Oferte de vacanta?
Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Triumful dragostei?
Aboneaza-te
 • Acasa Tv Triumful dragostei la Acasa Tv

  Triumful dragostei

  Triumful dragostei » Miercuri, 05 februarie 2014, 06:15

  (Triunfo del amor) 60 minute, color spaniola serial

  Recomanda Triumful dragostei

  actori Triumful dragostei : Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, William Levy Gutierrez, Daniela Romo, Maite Perroni, Diego Olivera, Erika Buenfil, Livia Brito
  scenarist Triumful dragostei : Delia Fiallo

  Victoria este unul dintre cei mai cunoscuti designeri din Mexic. Ea locuieste intr-o vila eleganta cu sotul ei, Osvaldo, un actor celebru, si cu cei doi copii ai lor, Fernanda si Maximiliano, fiul lui Osvaldo dintr-o casatorie anterioara. Se poate spune ca Victoria este o adevarata femeie de succes, dar nu intotdeauna a fost asa. In tineretea sa, a lucrat ca servitoare pentru Bernarda, o fanatica religioasa al carei fiu, Juan Pablo, studia pentru a deveni preot. Cei doi s-au indragostit si s-au daruit unul altuia, iar cand Victoria a aflat ca este insarcinata, Juan Pablo se intorsese deja la seminar, iar Bernarda a dat-o afara din casa. Victoria a nascut singura o fetita, dar trei ani mai tarziu, Bernarda, in incercarea de a scapa de Victoria si de fiica ei, a provocat un accident in urma caruia tanara a ajuns la spital, iar fetita la orfelinat. De atunci, Victoria nu a incetat sa-si caute fiica, dar incercarile sale nu au avut succes. Dupa 20 de ani, la casa de moda a Victoriei apare o tanara, pe nume Maria Desamparada, pe care Victoria o angajeaza ca model, iar in scurt timp, Maria ajunge modelul ei de top.

  Totusi, Victoria este geloasa, deoarece este convinsa ca fata cocheteaza cu sotul ei, iar de aceea o umileste si o trateaza cu dispret. De fapt, Maximiliano, fiul ei vitreg, este cel care incearca sa o seduca pe Maria, pentru a se distra, si ii ascunde adevarata sa identitate. Curand insa, Maximiliano isi da seama ca Maria Desamparada este o fata sincera si inocenta si se indragosteste cu adevarat de ea.

  La scurt timp, Maria afla ca este insarcinata si inainte sa apuce sa-i spuna lui Max, acesta ii marturiseste ca este logodit cu Jimena si trebuie sa se casatoreasca cu ea pentru ca aceasta asteapta un copil. Pentru ca se simte tradata, Maria ii ascunde sarcina si pleaca.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Triumful dragostei
« Emisiunea anterioara
O noua viata
Emisiunea urmatoare »
Suflet de gheata

Daca ti-a placut Triumful dragostei atunci iti recomandam:

Comentarii la Triumful dragostei

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail