Traieste-ti viata

Nota IMDB6.5/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Traieste-ti viata?
Aboneaza-te
 • Hbo Traieste-ti viata la Hbo

  Traieste-ti viata

  Traieste-ti viata » Vineri, 21 aprilie 2017, 16:15

  (Living Out Loud) 102 minute, color titrat engleza drama romantica

  Recomanda Traieste-ti viata

  actori Traieste-ti viata : Holly Hunter, Danny DeVito, Queen Latifah, Martin Donovan, Richard Schiff
  compozitor Traieste-ti viata : George Fenton, Mervyn Warren
  monteur Traieste-ti viata : Jon Gregory, Lynzee Klingman
  operator Traieste-ti viata : John Bailey
  scenarist Traieste-ti viata : Richard LaGranvenese, Richard LaGravenese

  Judith Nelson, interpretata de Holly Hunter, este o americanca din inalta societate, care a trait intotdeauna in umbra sotului sau, un reputat medic. Acesta i-a asigurat o viata mai mult decat linistita si plina de bucurii.

  Judith Nelson (Holly Hunter) este o femeie care a trait toata viata de pe urma sotului ei (Martin Donovan), un doctor din inalta societate. Intreaga ei lume se prabuseste insa cand acesta o paraseste pentru o femeie mai tanara.
  Ramasa singura si fara nimic de facut, Judith se vede inconjurata de amintiri triste si nenumarate frustrari. Izolarea ei va fi insa intrerupta intr-un fel cat se poate de neobisnuit, de o iubire trecatoare, dar Judith va incepe sa vada viata cu alti ochi, si sa spere intr-un nou inceput. Incet, incet, se imprieteneste cu liftierul din blocul in care locuieste. Pat (Danny DeVito) a fost pana acum o figura familiara, insa una fara nume. Acum insa, Judith descopera ca dincolo de slujba sa marunta, si Pat are o viata, plina de infrangeri si vise. Impreuna, cei doi prieteni neobisnuiti vor invata sa aiba incredere unul in celalalt si sa se sprijine la greu.
  Inspirat de doua nuvele ale lui Anton Checkov, Living Out Loud este o comedie despre oameni care lupta impotriva singuratatii si care descopera cat de puternice si de importante pot fi legaturile cu cei din jur.
  Muzica joaca un rol important in Living Out Loud, celebra cantareata rap Queen Latifah aparand in rolul unei prietene a lui Judith. Abandonand complet stilul care a consacrat-o, Latifah interpreteaza memorabil piese de blues si jazz precum Lush Life sau Be Anything (But Be Mine).

  Citeste descrierea pe scurt pentru Traieste-ti viata

Trailer Traieste-ti viata

« Emisiunea anterioara
Frankenweenie
Emisiunea urmatoare »
Filme si vedete
Oferte de vacanta?

Comentarii la Traieste-ti viata

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail