Te cunosc de undeva

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Te cunosc de undeva?
Aboneaza-te
 • Antena 1 Te cunosc de undeva la Antena 1 - difuzare duminică, 17 decembrie

  Te cunosc de undeva

  Te cunosc de undeva » Duminica, 17 decembrie 2017, 13:00

  color romana emisiune concurs

  Recomanda Te cunosc de undeva

  Emisiune jurizată de Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Andreea Balan şi Andrei Aradits, în care vedetele devin de nerecunoscut, dând viaţă unor pesonalităţi din lumea muzicii. Concurenţii vor avea parte de machiaje spectaculoase, costume senzaţionale, gesturi studiate până în cel mai mic detaliu şi voci antrenate pentru a le semăna artiştilor pe care concurenţii îi vor aduce pe scena "Te cunosc de undeva!"

  Formatul este unul dintre cele mai recente lansate pe piata. Gazdele emisiunii sunt Alina Puscas si Cosmin Selesi.

  Telespectatorii privesc vedete asa cum nu le-au mai vazut, intr-un - transforming show - in care muzica si actoria se impletesc. Patru femei celebre si patru barbati celebri din Romania trec prin transformari incredibile.

  Cei opt concureaza in fiecare saptamana unii impotriva celorlalti pentru a convinge juriul si publicul ca pot intra in pielea unor artisti deopotriva din tara noastra si strainatate.

  In fiecare editie, concurentii primesc prin tragere la sorti numele artistului pe care il au de interpretat in editia urmatoare si, timp de o saptamana, fac tot ce le sta in putinta pentru a-i studia gesturile, inflexiunile vocii, stilul vestimentar si prezenta scenica, sub indrumarea unor antrenori. Astfel, fiecare concurent se prezinta in fata juriului in ipostaza unei celebritati si este evaluat pe baza unor criterii precum: acuratetea interpretarii, respectarea coregrafiei, insusirea gesturilor specifice, credibilitate, stil etc. Concurentii primesc in fiecare editie a show-ului un punctaj, iar la final se intocmeste un clasament in functie de punctajele obtinute de fiecare.

  Concurentii lupta in fiecare editie pentru premii in bani, dar si pentru un mare premiu, castigat in marea finala. Sumele de bani castigate sunt donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre concurenti.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Te cunosc de undeva
« Emisiunea anterioara
Poftiti in vacanta
Emisiunea urmatoare »
Observator

Comentarii la Te cunosc de undeva

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV stiri

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii