SuperBingo Metropolis

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru SuperBingo Metropolis?
Aboneaza-te
 • Antena 1 SuperBingo Metropolis la Antena 1 - difuzare duminică, 27 martie

  SuperBingo Metropolis

  SuperBingo Metropolis » Duminica, 27 martie 2016, 16:00

  210 minute, emisiune concurs

  Recomanda SuperBingo Metropolis

  Jocul "SuperBingo Metropolis" este un joc de noroc organizat sub forma unei emisiuni transmisa in direct, cu castiguri generate de elemente aleatorii, organizate prin folosirea echipamentelor complexe de extragere de tip loteristic, care sunt caracterizate prin extrageri si premieri succesive,fara prezenta fizica a jucatorilor.

  Super Bingo Metropolis aduce premii noi si distractie de milioane pentru toti privitorii. Romica Tociu si Cornel Palade sunt amfitrionii spectacolului; impreuna cu Tili si Gratiela intruchipeaza in fiecare editie alte personaje si impart premii telespectatorilor de la telefoane. In plus, Tili si Gratiela vor merge in fiecare saptamana prin tara unde vor premia jucatorii care vor avea cartoane de bingo la ei. Tot ele se ocupa de prezentarea cazurilor ce vor fi selectate de catre echipa de productie pentru a fi premiate cu o suma de bani de catre Metropolis.

  In fiecare editie, Super Bingo Metropolis ofera un premiu de excelenta unui roman care a obtinut rezultate deosebite in domeniul sau de activitate. Cazurile prezentate in fiecare editie vor fi sustinute de cate o persoana publica. Vedeta respectiva se va supune unei provocari lansate de catre echipa emisiunii pentru a ajuta persoana respectiva. In urma reprezentatiei vedeta va primi o suma de bani ce va fi donata cazului.
  Escu si Lazarut continua sa puncteze toate momentele jocului de bingo (extragerile de cartoane si taloane, extragerile de premii telefonice si a altor premii fixe daca va fi cazul, partidele de bingo, extragerile de superlinie si superbingo). Cele 12 asistente ii vor ajuta in cadrul acestui proces.

  Super Bingo Metropolis este pregatit de schimbare. Alaturi de Escu, Raluca Lazarut, Romica Tociu si Cornel Palade, surprizele se vor tine lant in fiecare editie. Un lucru ramane cu siguranta neschimbat la Super Bingo Metropolis: numeroasele premii care-si asteapta fericitii castigatori!

  Citeste descrierea pe scurt pentru SuperBingo Metropolis
« Emisiunea anterioara
Next Star
Emisiunea urmatoare »
X Factor: Best Moments

Comentarii la SuperBingo Metropolis

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV stiri

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii