Sunt un mic ticalos

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Sunt un mic ticalos?
Aboneaza-te
 • Digi Film Sunt un mic ticalos la Digi Film

  Sunt un mic ticalos

  Sunt un mic ticalos » Sambata, 23 iunie 2018, 12:55

  (Despicable Me) 95 minute, color engleza comedie de animatie

  Recomanda Sunt un mic ticalos

  Un bărbat urzeşte nişte planuri diabolice: el vrea să fure luna de pe cer! Dar complicatele lui stratageme sunt date peste cap în momentul în care ajunge, printr-un inexplicabil concurs de împrejurări, să aibă grijă de trei orfani.

  Intr-o suburbie fericita, inconjurata de gardulete albe si tufe de trandafiri, se afla o casa neagra care zace in mijlocul unei peluze paraginite. Aceasta casa ascunde un secret teribil, nestiut si nebanuit de nimeni din vecini. Inconjurat de o armata de minioni, maleficul Gru (voce Steve Carell) pune la cale jaful secolului, de proportii astronomice. O sa fure luna! (da, luna!!).

  Gru are o placere deosebita sa comita tot felul de ticalosii. Inarmat cu un arsenal de raze care micsoreaza sau ingheata, si ajutat de o flota de vehicule de razboi in stare permanenta de alerta, Gru secera tot ce-i sta in drum. Asta pana in ziua in care da piept cu vointa uriasa a trei fetite orfane care se uita la el si vad ceea ce nu mai vazuse nimeni: un potential tata!

  Cel mai malefic raufacator din lume a dat peste cea mai mare provocare din viata lui: trei fetite pe nume Margo, Edith si Agnes.

  "Sunt un mic ticalos" este o animatie 3D CGI, produsa de studiourile Universal.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Sunt un mic ticalos
« Emisiunea anterioara
R.I.P.D. Copoi pentru strigoi
Emisiunea urmatoare »
Battleship

Comentarii la Sunt un mic ticalos

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail