Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii?
Aboneaza-te
 • Kanal D Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii la Kanal D - difuzare 04 februarie 2013

  Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii

  Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii » Luni, 04 februarie 2013, 20:00

  (Muhtesem Yuzyil) 90 minute, color turca serial de aventuri

  Recomanda Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii

  Cand Suleyman devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman, are ca scop construirea celui mai puternic imperiu si invincibilitatea otomanilor. Timp de 46 de ani, Suleyman, poreclit Magnificul, a condus stralucit Imperiul Otoman.

  In anul 1530, tanarul Suleyman primea vestea succesiunii la tron in timpul unei petreceri vanatoresti. Insotit de cel mai apropiat prieten, Ibrahim, pleaca la Istanbul, la Palatul Topkapi, lasandu-si sotia, Mahidevran, si pe fiul sau, Mustafa, in palatul sau din Manisa. Presimtea ca va avea o domnie dincolo de visele sale.

  In timp ce Suleyman si Ibrahim isi incepeau calatoria pe uscat, in Marea Neagra, o nava otomana isi ridica ancora din Crimeea, aducand sclave drept cadou pentru noul sultan. Printre sclavele ce urmau sa fie daruite ca ofranda sultanului se afla Alexandra la Rossa, fiica unui preot ortodox din Ucraina. Alexandra fusese rapita din familie de catre tatari si vanduta la palatul din Crimeea. Nu-si imagina ca prin varsare de sange si intrigi avea sa devina nu peste mult timp Hurrem, sotia sultanului Suleyman si mama urmasilor acestuia.
  La randu-i, Suleyman va fi nevoit sa-si vada prietenul de incredere, pe Marele Vizir Ibrahim, decapitat, dar si sa ordone moartea fiilor sai.

  Luptele pentru putere si jocul intrigilor devin tot mai aprige de la un episod la altul. Apar noi personaje, cum ar fi Isabella, o verisoara a regelui Ferdinand al Spaniei, care este rapita si vanduta in piata de sclavi din Istanbul. Hurrem este orbita de gelozie pe femeia nou venita in harem. Tensiunile dintre regatele europene si Imperiul Otoman cresc din cauza unui aristocrat capturat. Intre timp, Suleyman pune presiune pe planurile de extindere a imperiului sau, existand multe scene de lupta cu Alianta Europeana. Hurrem devine o femeie emancipata, singura sotie a sultanului si consilierul sau de incredere.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii
« Emisiunea anterioara
Stirile Kanal D
Emisiunea urmatoare »
WOWbiz
Oferte de vacanta?

Daca ti-a placut Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii atunci iti recomandam:

Comentarii la Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV pentru copii