Suflet vandut

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Suflet vandut?
Aboneaza-te
 • Acasa Gold Suflet vandut la Acasa Gold

  Suflet vandut

  Suflet vandut » Sambata, 09 august 2014, 12:30

  (La que no podia amar) 45 minute, color spaniola serial dramatic

  Recomanda Suflet vandut

  Ana Paula Carmona (Ana Brenda Contreras) a fost nevoita sa aiba grija de mama ei bolnava inca din copilarie. La moartea acesteia a decis sa devina infirmiera pentru a-i putea ajuta intotdeauna pe cei aflati in suferinta.
  In perioada in care se pregateste de absolvirea scolii, Ana Paula il intalneste pe tanarul avocat Bruno Rey (Julian Gil). Bruno se afla in cautarea unei infirmiere pentru seful sau Rogelio Montero (Jorge Salinas), proprietarul Mosiei "Del Fuerte". Rogelio a ramas invalid in urma unui accident, motiv pentru care logodnica lui, Vanessa (Mar Contreras) l-a parasit, iar din acel moment Rogelio a devenit un barbat nemilos, sever si amar.
  Bruno ii propune aceasta slujba Anei Paula, care accepta fara sa stea pe ganduri intrucat aceasta este singura posibilitate sa-si ajute familia, mai exact pe matusa sa, Rosaura (Ana Bertha Espin), care a avut grija de ea si de fratele ei, Miguel (Osvaldo Benavides), dupa moartea Marianei.
  Rosaura este egoista si ambitioasa, isi santajeaza emotional nepotii prefacandu-se bolnava si are convingerea ca din cauza lor nu si-a putut trai viata cum a dorit.
  Miguel este iubitul lui Dany, o tanara vesela si glumeata, colega si cea mai buna prietena a Anei Paula.
  Rogelio locuieste la mosie impreuna cu sora sa, Cinthia, pe care o obliga sa ramana langa el sa-l ingrijeasca. Din plictiseala, Cinthia are o aventura cu Efrain, unul dintre angajatii de la mosie. Efrain o iubeste cu adevarat, dar pentru ca sentimentele nu sunt reciproce, el isi gaseste consolarea in bratele lui Consuelo, una dintre servitoarele din casa.
  La mosie mai locuieste si Maria, nasa lui Consuelo, o femeie simpla care le-a fost ca o mama lui Rogelio si Cinthiei.
  In acest mediu atat de strict, singurul care aduce un pic de bucurie este Margarito, un baietel simpatic si inocent, ramas orfan si de care are grija Maria.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Suflet vandut
« Emisiunea anterioara
Dragoste la indigo
Emisiunea urmatoare »
Refugiul
Oferte de vacanta?

Comentarii la Suflet vandut

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail