Singur acasa 3

Nota IMDB3.7/10

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Singur acasa 3?
Aboneaza-te
 • Pro Tv Singur acasa 3 la Pro Tv

  Singur acasa 3

  Singur acasa 3 » Luni, 25 decembrie 2017, 08:30

  (Home Alone 3) 102 minute, color titrat engleza comedie de familie

  Recomanda Singur acasa 3

  actori Singur acasa 3 : Olek Krupa, Alex D. Linz, Rya Kihlstedt, Lenny von Dohlen, Haviland Morris, Scarlett Johansson, Marian Seldes
  compozitor Singur acasa 3 : Nick Glennie-Smith
  costume Singur acasa 3 : Jodie Lynn Tillen
  monteur Singur acasa 3 : David Rennie, Bruce Green, Malcolm Campbell, Raja Gosnell
  producator executiv Singur acasa 3 : Ricardo Mestres
  regizor Singur acasa 3 : John Hughes
  operator Singur acasa 3 : Julio Macat
  director de imagine Singur acasa 3 : Henry Bumstead
  producator Singur acasa 3 : Hilton A. Green
  scenograf Singur acasa 3 : Richard C. Goddard

  Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.

  Al treilea episod al celebrei serii inaugurate de scenaristul John Hughes in 1990 este neasteptat de amuzant si de inventiv; pustiul (cum Macaulay Culkin a crescut, ba chiar s-a si casatorit, producatorii au apelat la tanarul Linz) este adorabil, iar teroristii nu-s chiar cretini. Oare este posibil ca un pusti de numai opt ani sa le tina piept unor infractori specializati, care incearca sa faca trafic de microprocesoare? Se pare ca metodele lui Alex Pruitt il ajuta sa-si duca misiunea la bun sfarsit.
  Un microprocesor a fost furat de la Departamentul Apararii Statelor Unite ale Americii. Infractorii internationali care au pus la cale acest furt pretind milioane de dolari pe piata neagra. Dar pretiosul cip, ascuns intr-o masinuta de jucarie, a fost ratacit temporar. Destinatia lui finala: o suburbie a orasului Chicago. Cei patru raufacatori, extrem de bine antrenati, isi folosesc cele mai diabolice resurse pentru a recupera pretiosul microprocesor. Arta de care dau dovada a dejucat planurile Interpolului, ale FBI-ului si ale politiei locale.
  O singura persoana poate opri banda de traficanti. Faceti cunostinta cu Alex Pruitt, un pusti de opt ani. Cand echipa de infractori navaleste pe "teritoriul" lui, Alex ramane ultima linie de aparare. Dar eroul nostru are instrumentele lui de supraveghere si propria lui strategie. Da dovada de curaj si, mai ales, este singur acasa!

  Citeste descrierea pe scurt pentru Singur acasa 3
« Emisiunea anterioara
Hugo
Emisiunea urmatoare »
Ștrumpfii: Colind de Crăciun

Comentarii la Singur acasa 3

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail