Secrete si minciuni

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Secrete si minciuni?
Aboneaza-te
 • Axn Spin Secrete si minciuni la Axn Spin

  Secrete si minciuni

  Secrete si minciuni » Marti, 26 iunie 2018, 22:10

  (Secrets & Lies) 137 minute, color titrat engleza drama

  Recomanda Secrete si minciuni

  Secrets & Lies incită pasionaţii genului thriller prin povestea sumbră a unei crime cu un suspect neaşteptat. Ben Crawford trece din rolul de bun samaritean la suspect de omor calificat după ce descoperă trupul neînsuflețit al fiului vecinilor.

  Mike Leigh sondeaza de-aproape obiceiurile si umorile unor personaje aparent obisnuite, fara a cadea nici clipa in sentimentalism ieftin. Iar aceasta e marea forta a filmului. Aceasta obsesie a privirii, cruda, dar niciodata voyeurista, merge mana-n mana cu jocul impecabil al actorilor.

  Ca-ntotdeauna, Leigh multiplica intalnirile si dialogurile cu ei, tocmai pentru a da viata personajelor pe care acestia urmeaza sa le interpreteze. O mentiune speciala pentru Brenda Blethyn si Marianne Jean-Baptiste, prima venita din teatru, cealalta din televiziune - doua actrite formidabile si total complementare.

  Nu vom uita prea curand acel lung plan fix din scena cafenelei, cand cele doua stau una langa alta, iar uneia ii este ingrozitor sa admita ca cealalta e fiica ei naturala.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Secrete si minciuni
« Emisiunea anterioara
Sherlock Holmes si Dr. Watson
Emisiunea urmatoare »
The Prodigal Boxer

Comentarii la Secrete si minciuni

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail