Santinela

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Santinela?
Aboneaza-te
 • Pro Tv Santinela la Pro Tv

  Santinela

  Santinela » Joi, 22 iunie 2017, 21:30

  (The Sentinel) 108 minute, color engleza thriller

  Recomanda Santinela

  Un agent secret este "ajutat" să pară complice într-un plan de asasinare a preşedintelui SUA. Bărbatul trebuie se reabiliteze şi să împiedice un alt atentat la viaţa preşedintelui, în timp ce pe urmele lui se află un agent al altui serviciu special.

  Pete Garrison, agent in Serviciul Secret, i-a salvat viata Presedintelui S.U.A., in urma cu 20 de ani. Foarte indragit si respectat de colegii sai, Garrison (interpretat de Michael Douglas) se ocupa in prezent de securitatea Primei Doamne a Americii. El traieste intr-o lume aparte, bine ordonata, cu reguli stricte si proceduri speciale. Acest univers este zdruncinat de niste evenimente misterioase. Colegul si bunul prieten al lui Pete, Charlie Merriweather (interpretat chiar de regizorul Clark Johnson) ii da de inteles ca vrea sa-i comunice niste informatii secrete si extrem de importante. Charlie nu mai apuca insa sa o faca, deoarece este asasinat in locuinta sa, o crima facuta sa para opera unor talhari.

  Investigatia este condusa de David Breckinridge, protejatul lui Garrison si, pana de curand, unul dintre bunii sai prieteni. Amicitia lor este pusa la indoiala de Breckinridge, care il banuieste - in mod eronat - ca ar fi amantul fostei sale sotii.
  Celor doi li se alatura Jill Marin, o proaspata absolventa a cursurilor de pregatire ale Serviciului Secret, ambitioasa si extrem de tenace. Impreuna, ei investigheaza ceea ce se dovedeste a fi un complot intern in scopul asasinarii Presedintelui S.U.A.. Indiciile sugereaza un tradator in randul agentilor Serviciului Secret, lucru care nu s-a mai intamplat niciodata in cei 141 de ani de existenta ai acestei institutii.

  In cele din urma, banuiala se indreapta asupra lui Garrison, caruia ii va fi extrem de greu sa-si dovedeasca nevinovatia, deoarece este victima unei inscenari. Suspectat fiind, Garrison decide sa fuga si sa continue investigatia pe cont propriu, pentru a-l demasca pe adevaratul tradator si a-i salva viata Presedintelui.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Santinela
« Emisiunea anterioara
Las fierbinti
Emisiunea urmatoare »
Stirile Pro TV

Comentarii la Santinela

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail