Salbaticul

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Salbaticul?
Aboneaza-te
 • Tvr 2 Salbaticul la Tvr 2

  Salbaticul

  Salbaticul » Duminica, 13 august 2017, 13:40

  (Savage) 85 minute, color titrat engleza thriller

  Recomanda Salbaticul

  actori Salbaticul : Darren Healy, Gerry Shanahan, Nora-Jane Noone, Ryan Andrews, Cathy Belton, Andrew Bennett, Karl Argue, Marisa Armstrong, Miroslaw Bialek
  compozitor Salbaticul : Stephen McKeon
  monteur Salbaticul : Mairead McIvor
  operator Salbaticul : Tom Comerford, Michael O'Donovan
  producator Salbaticul : Conor Barry
  scenarist Salbaticul : Brendan Muldowney

  Un individ celebru care fuge de lume și se ascunde de toți pe o insulă ca să trăiască ca un pustnic și să fabrice parfumuri se trezește cu o femeie , care vrea să scape de un fost soț -italian.

  Paul Graynor, (Darren Healy - "Once", "Layercake") un fotoreporter al carui job se bazeaza pe exploatarea stirilor din tabloide, devine el insusi tinta unui atac, iar cicatricele, care sunt in egala masura fizice si psihologice, ajung sa fie imposibil de vindecat. Acest moment de cotitura din viata lui este un prilej pentru acesta sa realizeze ca este numai umbra celui care fusese odinioara, iar viata lui incepe sa se distruga. In cele din urma, Paul se poate concentra asupra unui singur lucru, este vorba de faptul ca vrea sa il gaseasca pe cel din cauza caruia viata lui ajunsese in halul acesta. In aceasta calatorie in partea intunecata a sufletului sau, vor iesi la iveala instinctele sale salbatice. Astfel, dintr-o victima neajutorata, el se transforma intr-un agresor obsedat de razbunare.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Salbaticul
« Emisiunea anterioara
Natura si sanatate
Emisiunea urmatoare »
Duelul pianelor

Comentarii la Salbaticul

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail