Sacalul

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Sacalul?
Aboneaza-te
 • Digi Film Sacalul la Digi Film

  Sacalul

  Sacalul » Joi, 15 martie 2018, 01:25

  (The Jackal) 124 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda Sacalul

  actori Sacalul : Richard Gere, Bruce Willis, Sidney Poitier, J.K. Simmons, Diane Venora, Mathilda May, Richard Lineback
  compozitor Sacalul : Carter Burwell
  monteur Sacalul : Jim Clark
  regizor Sacalul : Michael Caton-Jones
  operator Sacalul : Karl Walter Lindenlaub
  director de imagine Sacalul : Michael White
  producator Sacalul : Sean Daniel, James Jacks
  scenarist Sacalul : Kevin Jarre, Chuck Pfarrer

  Dupa ce directorul FBI Carter Preston si ofiterul de politie Valentina Koslova reusesc sa elimine un cap al mafiei rusesti, acestia sunt amenintati cu moartea chiar de fratele celui rapus, care promite sa se razbune in cel mai crud mod cu putinta.

  Un asasin fara scrupule, cel poreclit Sacalul (Bruce Willis), este angajat de o grupare internationala pentru a elimina un personaj important din guvernul SUA. Pretul sau nu e mic - 70 milioane de dolari - , dar ucigasul e un profesionist. Mereu in miscare, schimbandu-si mereu identitatea si infatisarea, Sacalul este un mister pentru toata lumea. Nu i se cunoaste decat numele.

  Afland de faptul ca Sacalul si-a facut aparitia, directorul-adjunct al FBI Carter Preston (Sidney Poitier) se vede pus in fata celei mai delicate probleme din intreaga sa cariera, cu atat mai complicata cu cat nici macar numele tintei asasinului nu este cunoscut. Neavand prea multe variante, Preston apeleaza la ajutorul unui agent secret rus, Valentina Koslova (Diane Venora). Insa nici aceasta neobisnuita alianta nu da rezultate caci, avand de a face cu un expert in deghizari, armament, informatica, comert si calatorii internationale, cei doi se vad nevoiti sa lupte chiar pentru propriile vieti.

  Preston si Koslova inteleg insa ca, pentru a prinde un hot, trebuie sa gandesti ca el. Astfel, apeleaza la ajutorul unui fost agent secret sub acoperire, aflat acum in inchisoare (Richard Gere), un individ ce are experienta in privinta Sacalului. Impreuna, cei trei pornesc intr-o cursa globala contra-cronometru. Viata sau moartea unui om depind de cine va castiga aceasta cursa.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Sacalul
« Emisiunea anterioara
Pestera
Emisiunea urmatoare »
Pasarile

Comentarii la Sacalul

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail