Roboti

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Roboti?
Aboneaza-te
 • Hbo Comedy Roboti la Hbo Comedy - difuzare vineri, 25 mai

  Roboti

  Roboti » Vineri, 25 mai 2018, 13:40

  (Robots) 91 minute, color titrat engleza film de animatie

  Recomanda Roboti

  Roboti este o comedie de animatie realizata de autorii succesului Ice Age. Robots beneficiaz

  Cum ar arata o lume locuita in intregime de roboti? Dupa ce legi ar functiona aceasta?

  Regizorul Chris Wedge, devenit celebru datorita filmului de mare succes Ice Age / Epoca de gheata, incearca sa raspunda la aceste intrebari in noul sau film, in care prezinta - pentru prima data in istoria filmului de animatie - o lume total imaginara, un univers populat in intregime de roboti.

  Acestia sunt: Rodney Copperbottom (voce Ewan McGregor), un tanar inventator care viseaza sa populeze intreaga lume cu roboti; frumoasa Cappy (voce Halle Berry), frumoasa de care Rodney se indragosteste la prima vedere; vicleanul Ratchet (voce Greg Kinnear), directorul unei mari corporatii, care intra in conflict cu Rodney; Bigweld (voce Mel Brooks), un inventator celebru, idolul lui Rodney si o gasca de neadaptati supranumiti "The Rusties", condusi de Fender (voce Robin Williams) si Piper Pinwheeler (voce Amanda Bynes). Fender se defecteaza in cele mai nepotrivite momente - ba ii cade capul, ba bratele sau picioarele.

  Cu ocazia numeroaselor reparatii pe care trebuie sa i le faca, Rodney si Fender se imprietenesc la catarama. Piper, sora mai mica a lui Fender, ii surprinde pe toti prin hotararea si perseverenta de care da dovada.
  Dar cum arata un robot? Cu toti i-am vazut in filme SF, in emisiuni de televiziune si chiar pe scena teatrala. Unii dintre acestia erau inspaimantatori, altii doar pur si simplu prostuti. Pentru filmul sau, regizorul Chris Wedge a vrut sa creeze niste roboti total diferiti de toti cei vazuti pana acum. El a rezistat tendintei de a-i umaniza, de a transforma filmul intr-un film de actiune obisnuit, cu actori.

  Robots / Roboti este al doilea film lansat de Twentieth Century Fox in varianta IMAX, dupa Star Wars: Episode II Attack of the Clones: The IMAX Experience, in noiembrie 2002.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Roboti
« Emisiunea anterioara
Afacerea
Emisiunea urmatoare »
Cercul

Comentarii la Roboti

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV muzica

Programe TV pentru copii