Regii licitatiilor

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Regii licitatiilor?
Aboneaza-te
 • Discovery Channel Regii licitatiilor la Discovery Channel

  Regii licitatiilor

  Regii licitatiilor » Duminica, 31 decembrie 2017, 12:00

  (Auction Kings)

  Recomanda Regii licitatiilor

  Afacerile merg din plin la Gallery 63 din Atlanta, una dintre cele mai cunoscute case de licitaţie din America, unde Paul Brown şi echipa lui trăiesc într-o lume de comori unice şi obiecte ciudate. În acest sezon, pe lângă Cindy, Jon şi Delfino, Paul aduce încă doi experţi şi un evaluator: Steve şi Ernie Garrett sunt doi tipi aparte din Michigan, atraşi de obiecte neobişnuite şi capabili de negocieri necruţătoare, iar Jamie Breese, un îndrăzneţ expert în autentificări din Londra, are multă experienţă în domeniul antichităţilor şi un stil propriu. Ei alcătuiesc o echipă de aşi în ale licitaţiilor, renunind cumpărători şi vânzători într-o combinaţie perfectă de profit şi pasiune. În acest sezon, echipa vinde, printre altele, o "Fecioară de fier", o colecţie de arme alcătuită în memoria lui John Wayne, tunul unei corăbii din secolul 18, brăţara de aur şi diamante a unui rege, două perechi legendare de mănuşi de box cu autograf şi o uniformă dintr-un serial SF devenit deja clasic.

  Scotand la lumina o multitudine de comori, de la truse din secolul 19 pentru vanatoarea de vampiri si dinti de dinozaur fosilizati pana la meteoriti, chitare cu autograf si creioane de aur incrustate cu pietre scumpe, acest program vi-l prezinta pe Paul Brown, proprietarul unei case de licitatii din Atlanta, alaturi de echipa sa de la Gallery 63, mereu pe urmele celor mai neobisnuite raritati din America.

  Patrundeti intr-o lume plina de obiecte unice, fara varsta, care va poarta intr-o calatorie in timp prin diverse epoci istorice, si urmariti-i pe Paul si echipa lui devotata cum se pregatesc pentru fiecare licitatie.

  O prezentare fascinanta a longevivei traditii a licitatiilor, acest program va poarta intr-o incursiune fascinanta, de la gasirea fiecarui obiect si pana la vanzarea sa. Ce valoare au oare aceste articole cu totul uimitoare?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Regii licitatiilor
« Emisiunea anterioara
Tranzacţii cu obiecte din spaţiu
Emisiunea urmatoare »
Comoara din container - Marea Britanie

Comentarii la Regii licitatiilor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail